Învață să vinzi dacă vrei să te îmbogățești

A vinde este o aptitudine sau un skill, cum s-ar zice în tradiționala romgleză din corporații și nu numai.

Este o aptitudine esențială în cazul în care dorești să prosperi și să te îmbogățești.

Nu contează în ce domeniu activezi sau ce poziție ocupi. Poți să spui că tu nici măcar nu ești responsabil sau responsabilă cu vânzările în compania ta.

Este total neinteresant.

Realitatea este că toți oamenii vând în ziua de astăzi și în prezentul pe care îl trăim. Dacă prestezi un serviciu cuiva, vinzi. Dacă ești medic, vinzi. Dacă ești contabil, tot vinzi.

Te vinzi pe tine în primul rând ca persoană. De ce să colaboreze cu tine și nu cu altcineva?

De cele mai multe ori, cei mai bogați profesioniști nu sunt neapărat cei mai buni profesioniști.

Cei mai bogați profesioniști sunt cei care știu să vândă mai bine sau să se vândă mai bine. Medici, profesori, avocați, contabili, consultanți, traineri sau orice exemplu similar.

La fel și în cazul produselor. Companiile cele mai bogate nu sunt companiile cu cele mai bune produse sau servicii. Sunt companiile care știu să-și vândă cel mai bine produsele sau serviciile.

Indiferent ce sa va întâmpla cu viața ta și de drumul pe care ai de gând să îl urmezi, a ști să vinzi este vital. Este ca aerul și ca apa pentru supraviețuire.

Poate nu-ți plac vânzătorii sau nu ai o părere bună despre ei. Poate ai senzația că meseria de vânzător este una nasoală și care nu-ți oferă cine știe ce prestanță.

Crede-mă, nu contează ce crezi tu despre asta.

Realitatea se traduce în cifre. Iar oamenii care știu să vândă se îmbogățesc mai repede decât oamenii care stau blocați în idealuri greșite.

Stai un pic. Mai există și varianta în care tu poate ai o percepție greșită despre vânzări.

Poate că viața te-a învățat că vânzătorii sunt niște șmecherași care au multă gargară, știu să te ia cu vrăjeală, exagerează sau mint, sunt nesimțiți și agasanți sau că sunt pur și simplu niște papagali.

Există mulți oameni de genul ăsta în lume, dar ei n-au nicio treabă cu vânzările.

Noi vorbim aici de arta de a vinde la nivel înalt și de angajamentul complet de a fi un om de vânzări extraordinar. Doar asta te poate îmbogăți.

Iar pentru a fi un om de vânzări extraordinar trebuie să fii un om bun, un om căruia să îi placă într-un mod autentic oamenii și căruia să-i placă să-i ajute.

Pentru a fi un om de vânzări extraordinar trebuie să fii etic, să ai simțul umorului, să dai dovadă de empatie reală, să asculți pentru a înțelege și să știi să dezvolți relații.

Dacă tu crezi despre tine că ești un om bun, ai făcut deja primul pas pentru a fi un om de vânzări de succes și pentru a deveni bogat.

Aptitudinea de a vinde este cea mai mare investiție pe care o poți face în tine. Dacă te afli aici și acum, profită de această oportunitate pentru a învăța cea mai profitabilă aptitudine din lume.

Dă 100% atenție la ce urmează să înveți, dezvoltă-ți mentalitatea de om de vânzări de succes și acționează cât mai mult pentru a deveni cât mai bun. Dacă nu acționezi și nu practici ce înveți, va fi doar o altă oportunitate ratată.

Nu o lăsa să treacă pe lângă tine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.