Întrebare: Să-mi schimb adresa blogului în ursan.ro?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Azi am cumpărat domeniul ursan.ro pentru că în sfârșit a devenit disponibil după ce a fost deținut de o firmă din Suceava timp de ani de zile fără să fie folosit la nimic.

ursan.ro este un domeniu mai scurt și mai ușor de reținut decât gabrielursan.ro. Din câte înțeleg, există variante de a muta domeniul fără să pierzi din autoritatea SEO.

Totuși, nu știu cât de safe este să fac mutarea asta fără să risc să pierd traficul pe care îl am, SEO pe anumite articole evergreen și așa mai departe. Voi ce părere aveți? Ce să fac?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Întrebare: Să-mi schimb adresa blogului în ursan.ro?”

 1. Bună ziua. Toată lumea e obișnuită (ca toți romanii) sa primească știri de la Gabriel Ursan. Acum dacă ați schimba numele o mare parte din audiență se va pierde, până se va lamuri ca este același blog. Întrebarea e dacă riscați? E posibil sa ma înșel. O zi bună și la mai multe articole, pe care le citesc cu drag, de-asemenea :)

  Răspunde
 2. Eu în locul tău, aș folosi ursan.ro doar și numai pentru emailuri.. Gabriel@Ursan.ro, pare mai profi, iar la nivel de blog, ursan.ro îl faci redirect spre gabrielursan.ro și aia e. Blogul cel mai bine dacă ar fi să-l schimbi, ar fi către gabriel.ceva , nu către numele de familie.

  Răspunde
  • Pentru email mi-am luat inițial domeniul, dar după aia am zis – oare ce ar fi să schimb doar domeniul (nu brandul personal) din GabrielUrsan.ro în Ursan.ro. Dar cred că nu voi face nici o schinbare de genul ăsta. Vorba ta, până mă gândesc ce fac cu Ursan.ro, fac un 301 către GabrielUrsan.ro și aia e.

   Răspunde
 3. Eu cred că Dumnezeu iubește lemnul, lemnul și spațiile mici… iar Google iubește .ro și URL-urile scurte :) Dacă faci trecerea cum trebuie nu pierzi nimic, nici câștigul imediat nu va fi prea mare dar pe termen lung eu cred că ursan.ro e o alegere mai inspirată.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend