Mi-am cumpărat câteva accesorii pentru telefon: încărcător auto, suport auto și acumulator extern

E vorba despre un acumulator extern, un super suport auto care se montează la grila de ventilație și un încărcător auto cu 3 ieșiri USB. Toate de la Vetter.

Am să le iau pe rând. Despre acumulatorul extern am cele mai puține lucruri de spus. Pentru că nu am apucat să-l folosesc suficient încât să vă zic dacă e bun sau nu.

E foarte fain la atingere și seamănă ca dimensiune cu un telefon din ăla cu clapă de pe vremuri. Spre deosebire de alți acumulatori externi pe care i-am mai văzut până acum, ăsta despre care vă vorbesc pare mult mai stilat. Adică nu e fabricat din plastic din ăla ieftin care se ”dezintegrează”. Capacitatea lui este de 6000 de mAh și ar trebui să încarce complet de vreo 2-3 ori un iPhone. În pachet vine cu două cabluri de încărcare, unul USB to lightning pentru Apple și unul USB to micro USB pentru restul tipurilor de dispozitive. Iar săculețul e practic la transport. Poți să-l cumperi de aici (unde vezi și prețul actualizat).

Despre acumulatorul extern producătorul zice că detectează automat tipul de dispozitiv încărcat, astfel încât să servească amperajul potrivit (adică e safe) plus că are un sistem automat de închidere – dacă acumulatorul extern nu e folosit se închide automat după un anumit timp ca să-ți salveze bateria. Apropo, are și lanternă :)

Încărcătorul auto cred că e cea mai utilă chestie pe care mi-am luat-o în ultima vreme pentru mașină. Mi se pare că e unul din modelele care dezvoltă cel mai mare amperaj, astfel încât să nu stai o viață să ți se încarce telefonul în mașină. Dezvoltă o intensitate de până la 5.1 A pe toate cele 3 porturi. La un port îmi încarc eu iPhone-ul cu un tip de cablu, iar la alt port își încarcă soția Nexus-ul cu alt tip de cablu în același timp.

Iar telefoanele se încarcă decent de repede. La fel, e de la Vetter. Și ăsta detectează necesarul de ”curent” cerut de un dispozitiv și livrează amperajul potrivit (ca să nu afecteze dispozitivul). Eu îl am pe ăsta de aici, dar e disponibil și pe alb sau cu margine aurie. Da, e mai scump, dar vorba aia: dai un ban și stai în față :) Închei prin a spune două vorbe și despre suportul auto de prindere la grilă (tot de la Vetter). Face exact ce zice că face. Se fixează bine, e solid, are cauciuc de protecție pe margini plus că e un accesoriu stilat prin această simplitate de care zic. Eu am vrut mereu un suport auto de grilă pentru vara mi se încinge tare telefonul dacă stă în suportul de pe parbriz și prefer ca ventilația din mașină să mi-l păstreze la un nivel de temperatură normal. Eu am varianta standard de aici care merge cu telefoane de până în 5.5 inchi, dar există și variantă pentru phablet-uri pe alb și pe negru. Mi-am făcut o impresie bună despre Vetter.

Nu am apucat să fac poze la încărcătorul auto și la suport, dar dacă intrați pe linkurile oferite veți vedea suficiente imagini ca să vă convingeți așa cum m-am convins și eu. Vă las doar poze cu acumulatorul extern. Pentru orice alt detaliu sau întrebare vă rog să scrieți un comentariu.Acumulator extern bunIncarcator extern bun

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Mi-am cumpărat câteva accesorii pentru telefon: încărcător auto, suport auto și acumulator extern”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.