In Galati e mai multa gheata pe jos decat prevede legea

Când v-am arătat poza cu mine mascat, vă povesteam că am o plăcere deosebită să merg pe jos în perioada asta. Pentru 6-7 minute de mers pe jos dus și la fel întors, nu are rost să mai poluez atmosfera sau să încurc circulația. Ar merita să facă mulți așa, iar străzile ar fi mai zen. Băi, dar e o gheață pe jos de zici că mergi pe sticlă deformată, gata să te prindă pe picior greșit și să te vadă cum îți rupi maiestuos fundul. Alo, primăria! Facem și noi ceva? Străzile sunt ok, felicitări, dar hai să nu ne batem joc de pietoni. Plus că e foarte periculoasă toată treaba asta. Eu am fost operat și am avut șuruburi în genunchi mai demult dintr-o prostie.

8 comentarii la „In Galati e mai multa gheata pe jos decat prevede legea”

  • Nu, nu :) Iau mașina la birou pentru că am cel puțin 3 deplasări în oraș pe zi și vreo două în afara orașului pe săptămână :) Ieri am mers pe jos de am rupt. Noroc că n-am avut nimic masiv de cărat către alt punct de lucru că altfel zburam acasă după mașină :)

   Răspunde
 1. Ca om de marketing, ce crezi tu ca ar fi trebuit sa faca Primaria, ca sa te respecte pe tine cetateanul care i-ai votat si-i sustii ca si contribuabil? Ce ai fi facut tu in aceasta situatie daca ai fi fost primar? Te intreb pentru ca s-ar putea ca oamenii astia sa nu vada realitatea si atunci s-ar cuveni sa ii tragem de maneca. Dar cum? Explindu-le din timp sa se pregateasca pentru a face fata ierii..s.a

  Răspunde
  • Eu nu i-am votat pe cei care sunt la conducerea Galațiului acum. Îi susțin doar ca și contribuabil. Păi, atât ca om de marketing, cât și ca om care merge pe stradă :), am observat acum 2 zile că era full de muncitori de la firmele de curățenie pe trotuare. Aceștia curățau zăpada și mi s-a părut lăudabil. M-aș fi așteptat să se întâmple la fel și cu gheața (să o spargă, să pună ceva material antiderapant etc.)

   Iarăși, dacă sunt situații în care nu se aplică legea prin care fiecare agent comercial trebuie să-și curețe suprafața din fața magazinului/punctului de lucru, aș fi atent cu ele și aș încerca să determin (fără amenzi în primă fază) pe cei responsabili să rezolve situația.

   Răspunde
   • Deci, gheata a surprins prin incapacitatea romanilor de a se mobiliza, in schimb primariile nici ele nu sunt capabile sa concentreze, sa coopteze cetatenii! In acelasi timp gheata va prinde rezistenta, situatie in care, cu cat se intervine mai tarziu pt indepartarea ei, cu atat apar mai multe pierderi; oase rupte, luxate, trotuarele vor fi erodate de cantitatea marita de sare, de indeprtatea pojghitii mult ingrosata, cu diferite unelete…tarnacoape… Si astfel lucrarile nu dainuiesc conform cu garantia, din nou alti bani, alta munca… De ce crezi ca s-a instalat lipsa asta de civism si consecventa asta manoliana?

    Răspunde
    • Am sa iti raspund tot eu; s-a instalat aceasta lipsa de civism si perseverenta manoliana datorita faptului ca mafia isi savarseste jocul de-a instalarea paturilor sociale… asadar are nevoie de imagine si de spatiu ca sa isi faca mendrele(traficul), ne jecmaneste cu acordul tuturor de foloasele cuvenite, cum ar fi; respect, spatiu, intimitate, finante, copii, familie, organe…s.a,
     obligndu-ne astfel la neimplicare.

 2. Eu am o pungă de sare d-aia mai mare şi neagră în bucătărie, o să cobor să o arunc pe trotuarele din jurul blocului. Sunt curios cum ar arăta lucrurile dacă din fiecare bloc ar ieşi măcar unu’ cu un kil de sare.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.