Impresii la final de Black Friday 22 noiembrie

Chiar dacă Black Friday este încă în plină desfășurare și mai puteți observa principalele magazine online participante din lista de aici, s-a cam dus agitația. Bine, încă mai sunt oferte bune la îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și la electrice, electronice și electrocasnice. Așa că dacă v-ați trezit târziu că azi e Black Friday, încă mai puteți consulta lista (am marcat cu roșu magazinele care mi-au plăcut cel mai mult). Sau dacă nu aveți chef de listă, vedeți direct cu un click pe numele magazinului specificat ce oferte bune mai găsiți pe la , , , , , . Pe scurt, am trei impresii, despre trei aspecte diferite. Afiliere: de acest Black Friday s-a muncit mult mai mult, dar s-a câștigat mult mai puțin – mă refer la eMAG, care a redus comisionul la 1%. Bine, e normal și înțeleg de ce și care e raționamentul, dar ca să vă dau un exemplu, anul trecut pe vremea asta cu 10 comenzi am câștigat cât anul ăsta până acum cu 80 de comenzi. Funcționalitate: nu au mai căzut site-uri, sau cel puțin nu au mai căzut așa tare. eMAG și multe alte site-uri mari au stat în picioare cu brio. Oferte: la acest capitol s-a stat binișor, nu zic nu, însă multă lume se aștepta ca cele mai noi produse de pe piață să fie vândute la juma’ de preț, gen iPhone 5S, Samsung Galaxy S4, Nexus 5 etc. This will never happen. Deal with it! De aceea am auzit vorbe că de acest Black Friday ar fi fost oferte mai slabe, că eMAG a dezamăgit și etc. Nu este adevărat: simplul fapt că nu a fost la ofertă ce îți doreai sau avei nevoie, nu înseamnă oferte proaste pentru toată lumea, înseamnă doar oferte irelevante pentru tine :). Cam atât deocamdată despre Black Friday 22 noiembrie. Cred că vom avea parte de acum și până la sfârșitul lunii de un adevărat festival al reducerilor, iar pe 29 noiembrie mai avem o tură de Black Friday.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Impresii la final de Black Friday 22 noiembrie”

 1. http://WWW.CEL.RO sunt cei mai ordinari comercianti online pe care i-am intalnit , am facut o comanda de black friday 22 noiembrie cu numarul 408289 , mi-au spus ca miercuri ajunge comanda valoare comanda 5769 ron , de miercuri pana astazi am sunat, trimis mail, mesaj yahoo, nimeni nu mi-a raspuns , astazi minune primesc un mesaj sec ne cerem scuze nu am primt produsele , o sa trimitem comanda dvs saptamana viitoare , asa o sa patim toti care alimentam cu bani firme ,,josnice” , cred ca urmatorul pas este sa comandam numai de afara sunt foarte seriosi livreaza rapid chiar si de black friday si comunica cu clientii , nu-i ignora , deh.. traim in romania… !

  Răspunde
 2. Preturi bune se gasesc, evident ca nu la cel mai recent produs.
  Din pacate, da, am vorbit si in privat. Munca depusa a fost enorma, iar rasplata mult prea mica.
  Daca va fi si pe 29 vreo campanie, o sa ma gandesc de 2 ori daca pun link catre eMAG si nu catre alg magazin online, cu comision decent.

  Oricum, anul asta s-au luat si porcari… doar ca sa fie…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.