Imagini amuzante pentru Facebook cover

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Imaginea de copertă a paginii de Facebook, denumită şi Facebook timeline cover photo, este un aspect reprezentativ pentru pagina de Facebook a fiecăruia.

Unii dau mai multă importanţă acestei imagini, alţii nu dau doi bani, însă atunci când vorbim de o imagine amuzantă pentru coperta Facebook, lucrurile se schimbă.

Mai jos veţi putea urmări nişte imagini amuzante sau cel puţin interesante care pot fi folosite ca imagini de copertă Facebook. Dacă vă pricepeţi un pic la Photoshop, imaginile de cover Facebook pe care le veţi vedea mai jos pot fi o reală sursă de inspiraţie.

Nu uitaţi că dimensiunile optime pentru o imagine de copertă Facebook sunt 851 x 316 pixeli, aşa că ar trebui să vă organizaţi creativitatea  astfel încât să încapă esenţialul în aceste dimensiuni. Iar dacă vreţi să vă încadraţi şi fotografia de profil în coperta Facebook, atunci trebuie să ţineţi cont că dimensiunea optimă este de 160 x 160 pixeli.

Imagini coperta Facebook
Imagini coperta Facebook

Dacă v-aţi inspirat din pozele de cover Facebook de mai sus şi vreţi să oferiţi o nouă imagine profilului vostru de Facebook acum în pragul noului an, aştept să-mi daţi link către profilele voastre de Facbook ca să vadă şi ochiul meu :).

Bat pariu că unii dintre voi pot fi mult mai creativi decât ce s-a văzut în pozele de cover de mai sus.

Totuşi, din toate imaginile de copertă Facebook pe care le-aţi văzut în acest articol, care vi s-a părut cea mai interesantă?

Eu trebuie să recunosc că imaginea din Jurassic Park mi-a plăcut cel mai mult, însă nici imaginea din Stars Wars nu mi s-a părut mai prejos.

Sursa.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend