Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

Numai mâine nu-i poimâine și vine 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Cu această ocazie mi-am adus aminte de vremurile în care aveam vârsta necesară ca să pot fi sărbătorit și eu la 1 iunie, pentru că din multe puncte de vedere eu oricum am rămas încă copil.

Spre exemplu, diferența dintre ce îmi doream să primesc de 1 iunie când aveam 10 ani și acum stă probabil în numărul de cai putere.

Dacă pe la 10 ani încă mă jucam cu mașinuțele și îmi doream mereu haine și încălțări noi ca să bat cartierul la pas, acum îmi doresc timp să mă plimb mai des cu motocicletele mele, că nu degeaba am dat o grămadă de bani pe ele și pe întreținerea lor :)

Totuși, în acest articol nu este vorba despre mine, ci despre tine. Pentru că dacă tot ai intrat aici, aș dori să te ajut să alegi niște cadouri pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

Mie îmi place foarte mult Decathlon pentru că sunt o fire activă și sportivă ce preferă calitatea și aspectele practice. Iar Decathlon oferă în acest moment calitate pe mai multe niveluri, fără să cheltuiești o avere pe îmbrăcăminte sau încălțăminte.

Spre exemplu, eu în concediul în care m-am plimbat cel puțin câte 10 Km pe zi prin diverse orașe și localități din zona Toscana (Italia) am fost echipat din cap până în picioare cu îmbrăcăminte și încălțăminte cumpărată de la Decathlon special pentru asta.

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon

Da, ai citit bine, 100 lei. Iar cu suma asta de bani poți cumpăra mai multe cadouri pentru copii de la Decathlon care le vor fi utile și le vor face vacanța de vară mult mai plăcută. Hai să vă dau câteva exemple concrete. Să zicem că avem 100 lei buget de cadouri pentru copii de 1 iunie.

Putem să aruncăm un ochi aici pe categoria specială de articole sportive pentru copii și să alegem…

Rucsac Drumeție în natură NH100 Arpenaz 10L la 17.99 lei

Un astfel de rucsac este ideal pentru plimbări de weekend deoarece încape lejer acolo o apă, o gustare, o tabletă, un cablu și un încărcător extern și mai rămâne și loc pentru o bluză sau un tricou de schimb în caz că transpiră sau se schimbă vremea în drumeție.

Copiii adoră rucsacurile la orice vârstă pentru că sunt atât un element util cât și un element de fashion. Ai mai multe culori din care poți alege: albastru, violet, roșu, roz, bleumarin sau negru, iar asta va mulțumi aproape orice gust în materie de cromatică. Poți comanda de aici.

Încălțăminte Mers Sportiv Power Walking 100 la 44.99 lei

Acum că am cheltuit 18 lei din cei 100 lei disponibili pentru exercițiul nostru imaginar de cumpărare de cadouri de 100 lei pentru copii de la Decathlon cu ocazia zilei de 1 iunie, am mai rămas cu 82 de lei de investit în cadouri. Eu aș alege o pereche de încălțări.

În calitate de părinte al unei fetițe care la jumătatea lunii iunie face deja 10 ani, îți spun cu mâna pe inimă că nu vrei să murdărească sau să rupă încălțările alea bune atunci când mergi cu ea în drumeție. Recomand niște încălțări trainice și confortabile ca astea.

Mai ai ce alege de încă 37 lei

Ne mai rămân 37 de lei buget pentru restul de cadouri pentru copii de la Decathlon și avem deja niște cadouri însemnate cumpărate până aici: un rucsac și o pereche de încălțări pentru mers pe jos. Eu zic că sună bine. Mai departe eu aș alege între trei opțiuni.

Poate fi vorba despre o minge de baschet la 24.99 lei pentru a aduce un plus de joacă și mișcare în întreaga familie, o bluză pentru educație fizică și sport la 34.99 lei, ideală pentru serile mai răcoroase la munte sau un poncho de ploaie la 29.99 lei ce se poate dovedi util în drumeții lungi.

Tu ce cadouri de ziua copilului vei cumpăra de la Decathlon?

Eu am dat doar câteva exemple de mai multe cadouri pe care le poți cumpăra de la Decathlon cu un buget de 100 lei, însă găsești mai multe oferte. Poate nu vrei să cumperi 3 chestii diferite ci una mai substanțială, gen o pereche de role sau o bicicletă care vor depăși bugetul.

Îți recomand să te planifici din timp cu căutarea cadoului pentru 1 iunie de Ziua Copilului și să folosești bugetul inteligent. Aruncă o privire pe pagina principală Decathlon, că sigur vei fi tentat să cumperi ceva și pentru copilul din tine.

Pentru că nu-i nicio rușine să rămâi copil la o rice vârstă, după cum și vorba aia a lui Brâncuși: ”Când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.