Clash of Kings si Age of Empires

Iata cum se foloseste jocul Clash of Kings de imaginea Age of Empires in publicitate

Clash of Kings este un joc pentru dispozitive mobile (smartphone-uri sau tablete PC). Nu știu dacă merge și pe iOS, dar pe Android există cu siguranță. Iar băieții se promovează cu Facebook Ads. Nu am să dau link la jocul Clash of Kings pentru că nu am să fac reclamă gratuită unor oameni care se folosesc de imaginea altui joc de succes din trecut pentru a-și promova propriu joc care nu e atât de atrăgător. E cam ca aici, iar chestiile astea nu-mi plac deloc. Generația mea va recunoaște cu siguranță că imaginea din print screen-ul de mai jos e imaginea Age of Emipres II cu logo Clash of Clans pus cel mai probabil abuziv peste. Adică furt.Clash of Kings si Age of Empires

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Adi

  Reply Reply 26/11/2014

  Cât mai jucam Age of Empires în copilărie.. oricum, nu cred că va trece neobservată și chiar nepenalizată fapta celor de la Clash of Kings. Ceea ce au făcut ei seamănă pe alocuri cu întâmplarea paginii de facebook a lui Ponta cu Simona Halep.

 • Matei Irinel

  Reply Reply 26/11/2014

  O comparatie mai buna ar fi cea cand TVR la meciul Romania – Irlanda parca a pus steagul Ungariei in loc de steagul Romaniei :)) , asa si aici se folosesc poate din greseala sau poate nu de imaginea altui joc.

 • Daniel H.

  Reply Reply 26/11/2014

  Jucam mult Age of empires. Pana am dat de Command and Conquer.

Leave A Response

* Denotes Required Field