Iata cum se foloseste jocul Clash of Kings de imaginea Age of Empires in publicitate

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Clash of Kings este un joc pentru dispozitive mobile (smartphone-uri sau tablete PC). Nu știu dacă merge și pe iOS, dar pe Android există cu siguranță. Iar băieții se promovează cu Facebook Ads. Nu am să dau link la jocul Clash of Kings pentru că nu am să fac reclamă gratuită unor oameni care se folosesc de imaginea altui joc de succes din trecut pentru a-și promova propriu joc care nu e atât de atrăgător. E cam ca aici, iar chestiile astea nu-mi plac deloc. Generația mea va recunoaște cu siguranță că imaginea din print screen-ul de mai jos e imaginea Age of Emipres II cu logo Clash of Clans pus cel mai probabil abuziv peste. Adică furt.Clash of Kings si Age of Empires


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Iata cum se foloseste jocul Clash of Kings de imaginea Age of Empires in publicitate”

  1. Cât mai jucam Age of Empires în copilărie.. oricum, nu cred că va trece neobservată și chiar nepenalizată fapta celor de la Clash of Kings. Ceea ce au făcut ei seamănă pe alocuri cu întâmplarea paginii de facebook a lui Ponta cu Simona Halep.

    Răspunde
  2. O comparatie mai buna ar fi cea cand TVR la meciul Romania – Irlanda parca a pus steagul Ungariei in loc de steagul Romaniei :)) , asa si aici se folosesc poate din greseala sau poate nu de imaginea altui joc.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend