Ianuarie e luna in care iti planifici vacantele

Spuneam în articolul cu planurile pe 2015 că voi călători mai mult. Unii probabil stau deja pe Booking și își caută locuri bune pentru a merge la schi, alții se gândesc deja la un pachet all inclusive pentru vară pe la Bulgari sau pe la Turci. Eu mi-am propus ca anul ăsta să vizitez mai mult România. Pentru că sunt multe locuri frumoase de văzut și obiective turistice de vizitat. Exceptând Poiana Brașov despre care mulți s-au plâns că e un loc destul de scump, sunt convins că poți găsi locații bune de cazare la munte cu prețuri decente și opțiuni pentru familii cu copii, așa cum e și cazul nostru. Încă nu știu exact ce locații din România voi vizita, așa că orice recomandare e de bun augur (nu ezitați să-mi lăsați un comentariu cu sugestii).Castelul Peles

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Ianuarie e luna in care iti planifici vacantele”

 1. Cimitirul de la Sapanta, Vatra Dornei, pasul Tihuta, cheile Bicazului, lacul Rosu – in linii mari un traseu de 4-5 zile dus pe o parte si retur pe cealalta.

  Răspunde
 2. Am un fost coleg de facultate (sunt inginer de drumuri cu facultatea terminata la Timisoara in promotia 1989/1990, chiar daca acum, dupa 20 de ani de meserie, nu mai practic si fac altceva). Se numeste Dudas Sorin si are in Apuseni (la Arieseni, in judetul Alba) o pensiune (pensiunea Juliana). http://www.pensiuneaiuliana.ro/ro/arieseni/home_arieseni.htm.
  Sau poti sa mergi si la Groapa Seaca. Acolo am vazut eu intr-un an un izvor care cadea de la inaltime (un fel de carcada) inchetat in intregime, era ca o coloana de gheata.
  http://www.cabanagroapaseaca.ro/. Chiar daca acum locuiesc de cativa ani in Bucuresti (de unde este sotia), eu sunt din judetul Arad (comuna Plescuta). Sunt acolo niste zone de vis. Daca ai bani ai putea chiar sa-ti cumperi un teren sau o casuta prin zona, sunt extrem de ieftine si nu cred ca-ti trebuie ceva mare.

  Răspunde
 3. Ma bucur ca am ajuns la acest articol, intr-adevar turismul, calatoriile este un subiect fara sfarsit, dar mai ales placut. Chiar am de gand sa dezvolt personal acest subiect. Felicitari pentru articol!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.