I-aș face cadou un vin cu tradiție Danei Săvuică


Perioada cadourilor bate la ușă. Fie că vorbim de cadouri pe care le oferi unor persoane apropiate sau de cadouri corporate, trebuie să recunoști că ai început deja să te gândești la cadouri. Iar un vin bun cu tradiție poate fi un cadou foarte inspirat din cel puțin două motive.

Primul motiv este că persoana care primește cadoul chiar se folosește de el. Adică bea acel vin împreună cu familia sau prietenii. Știm foarte bine că există multe cadouri corporate de ”complezență”. Să fim serioși, multă lume doar apreciază gestul, dar nu se folosește de cadou.

Al doilea motiv este că persoana care primește vinul cadou se gândește la tine când îl bea. Adică, ai șansa să fii alături de el chiar dacă nu ești fizic acolo. Iar un vin bun, de calitate, trezește multe sentimente pozitive pe lângă senzația de relaxare și bună dispoziție pe care o oferă.

Cei de la Vincon m-au provocat să scriu pe blog cui i-aș face cadou un vin cu tradiție. Ei au niște vinuri tare faine din gama Comoara Pivniței și Oenoteca. Genul ăla de vinuri care sunt pur și simplu perfecte pentru a face un cadou orice ocazie. Priviți în acest video cum sunt pregătite.

Provocarea Vincon continuă și presupune să motivez de ce am ales respectiva persoană și ce aș discuta cu ea la un pahar de vin. Păi, am ales-o pe Dana Săvuică pentru că îmi este dragă. Ne-am cunoscut cu puțin timp în urmă la un eveniment și de atunci am rămas prieteni.

Știu ca Dana nu prea bea alcool în general, însă nu cred că ar refuza un mic pahar de vin roșu cu tradiție din Comoara Pivniței sau Oenoteca. Cu siguranță în imaginea de mai jos poate găsi un vin care să-i placă. Priviți cât de frumos sunt aranjate sticlele.

Vincon Vin Comoara Pivnitei

Acum hai să vă povestesc și ce aș discuta cu Dana la acel pahar de vin. Păi, despre ce altceva decât despre blogging? Am descoperit că eu și Dana avem această pasiune comună. Dana Săvuică are un blog care mie îmi place – danasavuica.ro

Mai mult, se ocupă personal de el și vrea să afle cât mai multe din tainele bloggingului. Așa că eu aș putea să-i povestesc mai multe din experiența mea, iar ea ar putea să-mi povestească cum să nu-mi mai fie așa frică de camera de luat vederi :)

Dacă ați observat, pe blogul Danei sunt foarte multe videoclipuri în care ea apare așa cum este. Fără emoții sau prea multe editări. Mi-aș dori să învăț să fac și eu treaba asta, așa că aș profita de acel pahar de vin ca să-mi povestească mai multe despre cum îi iese din prima.

Sper că v-am oferit măcar un pic de inspirație cu aceste vinuri cu tradiție de la Vincon. E genul de cadou care nu dă greș niciodată, indiferent cui l-ați oferi. Uite, vă mai las o poză și cu vinurile de la Vincon, gama Oenoteca ca să vedeți cum stau frumos aliniate.

Vincon Oenoteca

Iar pe final pun și eu printre puținele poze în care am ieșit cât de cât bine alături de Dana. Apropo, Dana, te rog să mă înveți la paharul ăla de vin și cum să stau bine la poză, nu numai în fața camerei de luat vederi :)

Dana Savuica la aBeauty cu Gabriel Ursan

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „I-aș face cadou un vin cu tradiție Danei Săvuică”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.