Hosting WordPress profesionist până la capăt

Synthesis nu are sistem de afiliere, așa că citiți mai departe că e pe bune ce zic, ca de obicei. Am să fiu scurt, pentru că am spus deja în acest articol la ce motor, ce caroserie și ce vopsea de WordPress am trecut. Blogul se mișcă blazing fast, securitatea e la ea acasă alături de o armată de malaci cibertenetici care îmi păzesc blogul 24/7, iar uneltele de SEO și suportul în timp real (5-7 minute) reprezintă o chestie pur și simplu miraculoasă. E și normal, la câți bani costă toată afacerea. Eu, spre deosebire de planul start de hosting oferit de Synthesis, am trecut la un plan superior numit Synthesis Plus care îmi oferă un VPS cu 1 GB RAM și multe alte facilități pe care nu am să le detaliez aici. Tot ce vreau să transmit e că în cei 4 ani ai mei de blogging pe domeniu propriu și hosting propriu nu mi-am dat seama ce înseamnă cu adevărat niște servicii profesioniste de hosting dedicat pentru WordPress, un framework special pentru WordPress și o temă optimizată pe framework-ul folosit. Pentru mine merită banii, pentru că www.GabrielUrsan.ro e cuminte și produce bine. Pentru mulți alții nu. O să ziceți că sunt doar chestii de marketing din partea lor și sunt perfect de acord cu asta. Însă până nu testați nu merită să vă pronunțați – nu vă uitați în gura mea – citiți review-uri pe net despre Synthesis, Genesis și Studio Press. Apoi, reveniți aici și vorbim la subiect.

2 comentarii la „Hosting WordPress profesionist până la capăt”

  1. Gabriel, cat costa spre exemplu tema ta fara Genesis Framework ? Exista posibilitatea de a cumpara separat doar tema ? M-ar interesa nu de alta . Pe site-ul lor n-am vazut optiunea asta .

    Răspunde
    • Tema funcționează doar pe Genesis Framework, așa că vin ambele la pachet cum ai văzut pe siteul lor. Poți foarte bine să folosești doar Genesis Framework care are o temă mai simplă.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.