Furnizor de hosting web nou: Sitebunker

S-a lansat un furnizor de hosting web nou în România: Sitebunker. Totuși, firma din spatele acestui brand de hosting web nu este nouă deloc. Este vorba despre Thecon, o mare agenție internațională de web design (și prezență online în general).

Povestea lansării firmei de hosting web Sitebunker (de unde și numele) este cam așa: ei au departamentul de teme WordPress ModelTheme și au avut numai probleme la orice firmă de hosting web au fost. Și vorbim de nume mari precum Inmotion Hosting, Namecheap sau Hostivision.

În n general aveau parte de tot felul de atacuri: phising, viruși, redirecționări și tot felul de alte probleme care îi împiedicau să lucreze și să vândă. Clar, toate firmele de hosting enumerate mai sus aveau un sistem de antivirus și un firewall, dar s-a dovedit a fi incredibil de ineficient sau pur și simplu prost configurat.

Având experiența asta neplăcută, au hotărât să facă ei o divizie de hosting care se axează în mod special pe securitate, sisteme antivirus și viteză bună de încărcare. Construcția acestei divizii a durat un an, timp în care au investit zeci de mii de euro, inclusiv în echipamente hardware.

Practic, ei declară că sunt pregătiți pentru orice. Citez:

La 5 luni de cand am mutat tot departamentul de teme WordPress pe Sitebunker.ro (care implica peste 60 de teme wordpress, care aduce dupa sine toate bug-urile de securitate pe care le are WordPress-ul), pe langa faptul ca am devirusat in totalitate toate temele, s-a dovedit ca este foarte eficient sistemul nostru antivirus/antimalware/firewall astfel incat acum am prevenit/depistat orice tip de atac, iar acum toata lumea doarme linistita.

Prețul pentru un pachet de hosting WordPress SSD este doar 3 euro (TVA inclus), dar au și hosting specializat pentru PrestaShop sau Magento. Eu mi-am făcut un cont la ei pentru că îi cunosc și garantez că sunt profesioniști în web design. Sunt convins că vor face o treabă foarte bună și cu serviciile de hosting web.

Aruncă o privire pe site-ul lor și alege un serviciu de hosting web.

Hosting web Sitebunker

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Furnizor de hosting web nou: Sitebunker”

 1. La cum ai inceput articolul, aveam impresia ca esti sarcastic.
  Sunt in stadiul de test, daca totul merge conform asteptarilor ma mut cu totul la ei.
  Au deja o bulina alba pentru suport.

  Toate cele bune !

  Răspunde
  • De ce nu se pot înregistra domeniile .ro pe maxim 10 ani? Aveam ceva domenii care expiră și oferta părea tentantă ca să le prelungesc pe 10 ani.

   Răspunde
 2. Întrebare: dacă vreau sa instalez PrestaShop sau Magento ma ajuta ei sau exista instalare direct de pe Hosting?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.