Happy in Ukraine

Happy in Ukraine

Nu știu dacă s-a rezolvat ceva în Ucraina astăzi odată cu măsurile luate sau e doar o temperare a forțelor având în vedere că s-a convins mai toată lumea că Rusia nu va lua niciodată mână de pe Ucraina, însă e bine că nu mai mor oameni momentan în Kiev. Restul analizelor, părerilor și speculațiilor mă depășesc. Știu doar că și în Kiev există realizat un videoclip după piesa Happy a lui Pharrell Williams pe care merită să-l vedeți. Mai știu de la știri și că Iulia Timoșenko va fi eliberată. În rest, vă invit să urmăriți și video Happy in Kiev sau Happy in Ukraine (cum se mai numește). Iar legat de fenomenul Happy creat de Pharrell Williams mai puteți urmări și cele două videoclipuri Happy in Galați aici sau scurtele impresii despre marketingul din spatele proiectului Happy by Pharrell. Video Happy in Ukraine mai jos. Share if you like ;)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Catalin

    Reply Reply 22/02/2014

    Drept sa-ti spun, n-am vazut prea mare fericire in ochii celor din interviu. Totusi am vazut speranta.. si speranta poate invinge orice sistem de rahat.

Leave A Response

* Denotes Required Field