Happy in Ukraine

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Nu știu dacă s-a rezolvat ceva în Ucraina astăzi odată cu măsurile luate sau e doar o temperare a forțelor având în vedere că s-a convins mai toată lumea că Rusia nu va lua niciodată mână de pe Ucraina, însă e bine că nu mai mor oameni momentan în Kiev. Restul analizelor, părerilor și speculațiilor mă depășesc. Știu doar că și în Kiev există realizat un videoclip după piesa Happy a lui Pharrell Williams pe care merită să-l vedeți. Mai știu de la știri și că Iulia Timoșenko va fi eliberată. În rest, vă invit să urmăriți și video Happy in Kiev sau Happy in Ukraine (cum se mai numește). Iar legat de fenomenul Happy creat de Pharrell Williams mai puteți urmări și cele două videoclipuri Happy in Galați aici sau scurtele impresii despre marketingul din spatele proiectului Happy by Pharrell. Video Happy in Ukraine mai jos. Share if you like ;)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Happy in Ukraine”

  1. Drept sa-ti spun, n-am vazut prea mare fericire in ochii celor din interviu. Totusi am vazut speranta.. si speranta poate invinge orice sistem de rahat.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend