Hai să mă vezi în realitate virtuală

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Alături de Dumitru de la Brandvertising Media am realizat un videoclip VR. Dacă ai un smartphone și o pereche de ochelari VR (Google Cardboard, de exemplu) poți să vezi interviul ca și cum ai fi acolo. Dacă nu, poți măcar să asculți ce îmi povestește Dumitru despre realitatea virtuală, cu ce sunt deosebite tururile Google 360 de grade față de vechile tururi 360 și de ce merită ca afacerea ta să fie online și sub formă de tur VR. Voi reveni și cu un articol mai detaliat despre asta. Până una alta urmăriți videoclipul. Dacă ceva nu merge pe YouTube, încercați varianta de Facebook a videoclipului de aici (deschideți folosind aplicația Facebook). Iar dacă vreți ca Dumitru să vă ofere serviciile sale, nu ezitați să-l contactați aici și să-l bombardați cu întrebări. Aici aveți și un exemplu din munca sa. Cu videoclipul doar ne-am distrat și am testat.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend