GSMRoShop.ro, un nou magazin online de telefoane şi accesorii GSM

GSMRoShop.ro reprezintă noua divizie comercială a brandului GSMRo care de mai bine de 2 ani oferă informaţii despre telefoane mobile, accesorii GSM, aplicaţii software şi tot ce ţine de tehnologie mobilă.

Începând cu 1 septembrie, brandul GSMRo a fost preluat de Agress Business, un grup de companii cu o experienţă de peste 13 ani în vânzarea de telefonie mobilă şi servicii de telefonie mobilă.

Logo GSMRo

Prin intermediul brandului GSMRo, respectiv a magazinului online GSMRoShop.ro, grupul Agress Business va oferi cu acelaşi profesionalism telefoane mobile şi accesorii GSM, ducând noţiunea de vânzare consultativă şi în magazinul online GSMRoShop.ro.

 Ştim că piaţa online a vânzărilor de telefonie mobilă şi accesorii GSM este în acest moment o piaţă destul de aglomerată, însă aşa era şi nişa abordată de blogul GSMRo atunci când a fost lansat, acesta reuşind să ajungă pe locul 1 în topul blogurilor de IT româneşti la exact un an de la lansare, conform trafic.ro.

Avantajele competitive pe care magazinul online de telefoane mobile şi accesorii GSM le va avea se vor învârti foarte mult în jurul noţiunii de vânzare consultativă, adică personal pregătit să identifice şi să satisfacă nevoile potenţialilor clienţi în timp real, exact ca într-un magazin fizic. Vom aduce cât mai aproape de realitate vânzarea virtuală.

De asemeni, vom oferi variante simple, ieftine şi uşoare de retur, transport şi plată, astfel încât clienţii care vor alege să cumpere telefoane mobile şi accesorii GSM de la GSMRoShop.ro să aibă parte de o experienţă de cumpărare online superioară şi să simtă la fiecare interacţiune pasiunea cu care toată echipa GSMRoShop.ro este pregătită să-şi facă treaba.

Despre preţuri, stocuri şi alte aspecte matematice nu pot să spun decât că e de bine. Există comparatoare independente de preţuri care pot demonstra că avem la majoritatea telefoanelor mobile şi accesoriilor GSM preţuri sub media de preţ a pieţei.

La capitolul stoc, magazinul online stă de asemeni foarte bine, deoarece este deservit de o magazie GSM destul de mare şi un numar de 10 magazine GSM din ţară unde există rulaje care generează o dinamică crescută a procesului de aprovizionare rezultând astfel şi stocuri consistente.

În concluzie, dacă un client ne dă şansa să-i oferim o singură dată produsele şi serviciile GSMRoShop.ro, cu siguranţă va avea o impresie plăcută şi ne va alege pe noi, adică va alege inteligent, exact aşa cum spune şi noul slogan GSMRo.

Gabriel Ursan,

Fondator GSMRo şi Manager Dezvoltare Agress

GSMRoShop.ro vă invită să alegeţi inteligent!

GSMRoShop.ro - Alege Inteligent

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.