Google a lansat telefoanele Pixel

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Eu folosesc iPhone acum. Și zic: Google trebuia să facă asta mai de mult. Oricum, e mai bine mai târziu decât niciodată. Însă o campanie de marketing ironică nu va rezolva nimic oricât de fan Google am fost și sunt. Vor avea de luptat aici. Mult și bine. Important e să nu se lase și să-și continue ideea. Nu de alta, dar eu mă îndrăgostisem de Nexus la un moment dat, care a fost, este și va fi super tare. Diferența la Pixel o face prețul. Care nu mai e chiar atât de accesibil. În rest, let the game of phones begin. În final, concurența acerbă între giganți va aduce beneficii nouă, utilizatorilor. Pentru că toți se vor strădui să ne ofere deviceuri mai bune în final. Și o imagine preluată de la Cetin. E doar un swap între OS-uri în imagine. Vă dați voi seama.iPhone vs Pixel


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Google a lansat telefoanele Pixel”

  1. Imi place de nu ma vad, iubesc ASUS-ul meu, dar Pixelul imi place si el. Inca nu am plan sa il achizitionez dar, nu se stie.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend