iPhone vs Pixel

Google a lansat telefoanele Pixel

Eu folosesc iPhone acum. Și zic: Google trebuia să facă asta mai de mult. Oricum, e mai bine mai târziu decât niciodată. Însă o campanie de marketing ironică nu va rezolva nimic oricât de fan Google am fost și sunt. Vor avea de luptat aici. Mult și bine. Important e să nu se lase și să-și continue ideea. Nu de alta, dar eu mă îndrăgostisem de Nexus la un moment dat, care a fost, este și va fi super tare. Diferența la Pixel o face prețul. Care nu mai e chiar atât de accesibil. În rest, let the game of phones begin. În final, concurența acerbă între giganți va aduce beneficii nouă, utilizatorilor. Pentru că toți se vor strădui să ne ofere deviceuri mai bune în final. Și o imagine preluată de la Cetin. E doar un swap între OS-uri în imagine. Vă dați voi seama.iPhone vs Pixel

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • George

  Reply Reply 06/10/2016

  Si eu folosesc iphone si s-au inspirat parca prea mult. Cel putin asa zi eu, atat de mult incat shame on them!

 • Parca am avut un deja vu… prea seamana si asta nu e ok.

 • Corina Serban

  Reply Reply 07/10/2016

  Imi place de nu ma vad, iubesc ASUS-ul meu, dar Pixelul imi place si el. Inca nu am plan sa il achizitionez dar, nu se stie.

Leave A Response

* Denotes Required Field