GearBest are o promoție avantajoasă la tablete și ultrabook-uri

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Mereu e o idee bună să fii cu ochii pe orice promoție avantajoasă disponibilă. Chestia e că de cele mai multe ori promoțiile cu adevărat faine nu sunt pe site-urile din România.

GearBest are zilele astea o promoție faină la tablete și ultrabook-uri. Numărul de produse cuprinse în ofertă este relativ mic și limitat.

Găsești seria Air de la Xiaomi – o alternativă faină la Air-urile Apple. Device-urile vin cu Windows 10 și specificații mai mult decât decente. Ecrane IPS Full HD, SSD-uri și baterie cu autonomie de peste șase ore. Sunt și foarte compacte – 1,3 cm grosime.

La capitolul tablete lucrurile stau la fel de okay. Prețurile sunt foarte avantajoase, iar specificațiile tehnice sunt cu mult peste ce am găsi în România – la același preț. Sigur, brandurile în cauză sunt ceva mai necunoscute – dar asta nu înseamnă că scot pe piață produse nasoale.

Sincer, chiar mi-ar plăcea să testez una dintre tabletele astea.

GearBest promotie avantajoasa

Dacă vrei să profiți de această promotie avantajoasă va trebui să te grăbești. Produsele comandate ajung în România, de obicei, în aproximativ trei săptămâni – uneori chiar mai repede.

Stați cu ochii pe blogul lui Gabriel în zilele ce urmeaza căci vă voi mai scrie despre promoții asemănătoare.

Dacă articolul ți s-a părut folositor nu uita să-i dai un share pe Facebook – poate faci un bine unuia dintre prietenii tăi.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „GearBest are o promoție avantajoasă la tablete și ultrabook-uri”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend