promotie avantajoasa ultrabook

GearBest are o promoție avantajoasă la tablete și ultrabook-uri

Mereu e o idee bună să fii cu ochii pe orice promoție avantajoasă disponibilă. Chestia e că de cele mai multe ori promoțiile cu adevărat faine nu sunt pe site-urile din România.

GearBest are zilele astea o promoție faină la tablete și ultrabook-uri. Numărul de produse cuprinse în ofertă este relativ mic și limitat.

Găsești seria Air de la Xiaomi – o alternativă faină la Air-urile Apple. Device-urile vin cu Windows 10 și specificații mai mult decât decente. Ecrane IPS Full HD, SSD-uri și baterie cu autonomie de peste șase ore. Sunt și foarte compacte – 1,3 cm grosime.

La capitolul tablete lucrurile stau la fel de okay. Prețurile sunt foarte avantajoase, iar specificațiile tehnice sunt cu mult peste ce am găsi în România – la același preț. Sigur, brandurile în cauză sunt ceva mai necunoscute – dar asta nu înseamnă că scot pe piață produse nasoale.

Sincer, chiar mi-ar plăcea să testez una dintre tabletele astea.

GearBest promotie avantajoasa

Dacă vrei să profiți de această promotie avantajoasă va trebui să te grăbești. Produsele comandate ajung în România, de obicei, în aproximativ trei săptămâni – uneori chiar mai repede.

Stați cu ochii pe blogul lui Gabriel în zilele ce urmeaza căci vă voi mai scrie despre promoții asemănătoare.

Dacă articolul ți s-a părut folositor nu uita să-i dai un share pe Facebook – poate faci un bine unuia dintre prietenii tăi.

About The Author

Adrian Bot

Îmi plac PPC-uri la fel de mult ca jocurile video. Marketing manager full time pentru o companie europeană și blogger part-time pe http://www.adibot.ro

2 Comments

 • Viorel Grecu

  Reply Reply 01/10/2016

  Pacat ca, de obicei, oferta lor din depozitele UE este foarte slaba (out of stock)… in special pe Meizu si Xiaomi . or fi avand probleme cu vama UE ???!

  • Adrian Bot

   Reply Reply 01/10/2016

   Eu sper sa-si imbunatateasca oferta intr-o luna si vreo 20 de zile :)
   Dar, da, stiu ce spui.

Leave A Response

* Denotes Required Field