Toată lumea vorbește despre Game of Thrones episodul 9 sezonul 3

Ieri, episodul 9 din serialul Game of Thrones, sezonul 3, a dat lovitura. Rețelele de socializare erau pline de diverse remarci, păreri și glume în jurul acestui subiect. Eu recunosc că sunt fan Game of Thrones. Inclusiv tonul de apel de la telefon mi l-am setat cu melodia filmului :). Dacă vreți și voi, sigur vă descurcați. Dacă nu vă descurcați îmi spuneți și îl pun pe blog ca să-l puteți descărca.

Din păcate știam ce se va întâmpla în episodul 9. Din păcate știu ce se va întâmpla și în episodul 10 din Game of Thrones, sezonul 3. Spun din păcate, pentru că nu mai este atât de fain să te uiți la un film a cărei continuare o cam știi. N-am citit cărțile, dar mi-a povestit cineva care le-a citit. Și nu pentru că a vrut să se dea mare, ci pentru că eu am insistat. Deci e vina mea și îmi asum.

Parcă simțeam prin rețelele de socializare că sunt vreo 3 categorii de oameni care urmăresc Game of Thrones. Ăia care nu știau ce se va întâmpla și urmăreau totul cu sufletul la gură, iar acum sunt în suspans (îi invidiez). Ăia care știu, dar nu ziceau la nimeni și le părea rău că știu, așa ca mine. Și ăia care se dădeau mari că știu și mai și povestesc la alții fără să le ceară cineva asta.

De acum nu mai ascult niciodată de nimeni când povestește desfășurarea acțiunii dintr-un film care îmi place și pe care nu l-am văzut încă. Oricât aș fi de curios.

Game of Thrones episodul 9 sezonul 3

Acțiunea din acest episod este ușor schimbată de producători, comparativ cu acțiunea din carte. Dacă nu ai văzut până acum episodul 9 din Game of Thrones, sezonul 3, oprește-te aici din citit, că e păcat. Du-te, vezi episodul 9 și apoi întoarce-te să schimbăm impresii.

Zic că este ușor schimbată, pentru că soția lui Rob Stark nu avea ce căuta la nuntă (Red Wedding). În carte ea nu venise la nuntă. În episodul 9 ea se pare că a fost introdusă de producători în scena nunții și a fost măcelărită alături de Rob Stark și mama sa.

Plus de asta, în carte nu a fost discuția aia dintre mama lui Rob în timpul luptei așa cum a fost în episodul 9. A fost pur și simplu o bătălie în sală, unde s-au luptat ca chiorii și în final au fost măcelăriți. Plus de asta, în carte se spune că inclusiv Câinele (The Dog) a fost pe acolo și și-a luat câteva săgeți.

Game of Thrones episodul 9 sezonul 3

Game of Thrones episodul 10 sezonul 3

Sper să nu mai fie amânat încă o săptămână, așa cum s-a întâmplat și cu episodul 9. Episodul 10 din Game of Thrones sezonul 3, va mai avea cel puțin încă o surpriză mare. Mai multe nu zic, că nu-i frumos :).

Știu doar atât, că sezonul 4 din Game of Thrones va avea destul de multe personaje noi, dar și destul de multe surprize cu mult aer fantastic.

Vom vedea sezonul 4 din Game of Thrones cel mai probabil anul viitor tot începând cu luna martie. Slabe șanse anul ăsta.

Reacții amuzante Game of Thrones episodul 9 sezonul 3

Game of Thrones episodul 9 sezonul 3 a stârnit și reacții amuzante pe internet. Iată câteva imagini în galeria foto de mai jos, mai ales imagini amuzante cu Game of Thrones Red Wedding.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.