Gala Comunității Gălățene a premiat implicarea!

Marți, 28 noiembrie 2017, Teatrul Dramatic “Fani Tardini” a găzduit prima ediţie a Galei Comunității Gălățene organizate de Fundația Comunitară Galați.

Evenimentul şi-a propus să aducă împreună reprezentanți din sectorul privat: companii gălățene inițiatoare de programe dedicate responsabilității sociale, reprezentați ai organizațiilor non-guvernamentale, reprezentanți ai administrației publice, oameni care activează în orice mediu, fie el politic sau social, lideri de opinie și personalități recunoscute în diferite domenii de activitate, dar și reprezentanți mass-media, alături de care am adus în atenția publicului gălățean proiecte importante desfășurate în comunitatea noastră.

“Mă bucur că am reuşit să organizăm această gală şi că am putut prezenta în fața tuturor gălățenilor lucruri bune care se întâmplă în comunitatea noastră. Am creat astfel ocazia, care se vrea un precedent, să aducem în lumină cele mai frumoase proiecte implementate în ultimul an în Galaţi, dar și să le arătăm recunoștință persoanelor implicate în realizarea lor. Cred că trebuie să fie un stimulent pentru noi toți şi un semnal că implicarea ne poate ajuta să construim o comunitate frumoasă, unită și mai sigură pentru viitor” a declarat preşedintele Fundaţiei Comunitare Galaţi, Delia Gavriliu Oprea.

Iată care au fost câştigătorii primei ediţii a Galei Comunității Gălățene:
Categoria Voluntarul anului: Costache Andra-Mihaela

Categoria Cu și despre tineri: Asociația United Christian-Aid „Bunul Samaritean”

Categoria Coordonatorul de voluntari: Oana Contoman

Categoria Companie implicată în comunitate: Transfero

Categoria Colegul implicat: Bogdan Dumitrescu

Categoria La început de drum: Asociația Mausi

Categoria Impact în comunitate: Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș”

Categoria Istoria și cultura Galaților: Mila 80

Categoria Intervenție comunitară: Biblioteca Franceză „EUGÈNE IONESCO”

Categoria Campanie de strângere de fonduri: Asociația „Centrul de Inițiativă Comunitară”

Categoria Fundraiser profesionist sau amator: Constantin Nistor

De asemenea, din cadrul evenimentului nu au putut lipsi premiile speciale acordate pentru responsabilitate socială (Damen Shipyards Galați), spațiu redat comunității (Țiglina Bike & Trail Park) și implicare (Open Hub).

“Mulțumim tuturor celor care au făcut parte din acest eveniment. Am fost uimiți de deschiderea publicului gălățean față de gală și ne bucurăm să vedem un număr atât de mare de persoane implicate. Fără acestea nu am fi reușit să punem în lumină atâtea proiecte frumoase desfășurate în orașul nostru. Nu în ultimul rând, dorim să le transmitem mulțumiri speciale gălățenilor care au participat activ în sistemul de nominalizare și votare, dar și celor care au făcut donații. În cadrul evenimentului “Gala Comunității Gălățene” am reușit să strângem o sumă importantă ce va fi direcționată către proiectul „Fondul de burse”, prin intermediul căruia vom putea susține educația elevilor cu situații materiale precare, dar și preveni abandonul școlar. Abia aştempăm să ne revedem și la ediția următoare” – Director executiv FCG – Cristi Ochiu.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Gala Comunității Gălățene a premiat implicarea!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.