Filmul Call Center

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


De mult nu m-am mai distrat urmărind un scurt film pe YouTube despre call center-uri. Trebuie neapărat să-l vedeţi, să-l recomandaţi prin intermediul reţelelor sociale prietenilor care ştiu de ce ;) şi să vă amuzaţi.

Astăzi am primit un mail de la un prieten în care îmi recomanda acest articol (sursa) unde am văzut un film foarte amuzant care descrie operaţiunile dintr-un call center ce serveşte mai multe companii importante.

Filmul este publicat sub forma unui videoclip pe YouTube care totalizează aproape 13 minute şi, din câte am căutat, reprezintă varianta oficială şi completă a acestuia.

Call Center Movie

Mai în glumă, mai în serios, ceea ce veţi vedea în „Call Center Movie” nu este deloc departe de realitate. Parcă acum 2 ani aflam cu mirare că o celulă a call centerului Vodafone Italia se află în Galaţi pe o stradă apropiată de bulevardul Geroge Coşbuc sau că multe call center-uri ale unor mari companii din Statele Unite ale Americii se află în incinta Parcului de Soft din Galaţi. Bine, ăsta nu e deloc un lucru rău, însă am rămas surprins să aflu cu ce se mănâncă businessul numit call center.

Companiile mari dau foarte multă importanţă acestui departament, însă de multă vreme au observat că e mult mai ok să externalizeze serviciul către terţe părţi cu sediul în ţări mai puţin dezvoltate din anumite puncte de vedere (nu mă înţelegeţi greşit, India e o ţară dezvoltată din anumite puncte de vedere, însă din alte puncte de vedere nu).

Dar de ce să stricăm un post amuzant cu discuţii serioase despre cum merge treaba la un call center, când vă puteţi delecta cu videoclipul de mai jos :)?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2g0XMx1sFEA?rel=0]


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Filmul Call Center”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend