Fenomenul Pitești e o carte bestială, comuniștilor!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Fenomenul Pitești este o carte scrisă de Virgil Ierunca. Acum 5 ani soția mea a venit la mine și mi-a dat această carte (pe atunci nu era soția mea). Mi-a zis scurt: să nu o citești când ești supărat. Din păcate am citit-o când eram supărat. Într-o singură noapte am citit cartea Fenomenul Pitești pe nerăsuflate. E genul de carte care nu te face mai deștept, mai de succes sau mai frumos. E genul de carte pe care ar trebui să o citească fiecare om care pășește pe acest pământ. Nu e lungă. Dar e pătrunzătoare. Fenomenul Pitești e genul de carte pe care ar trebui să o citească toți cei care încă jelesc comunismul. Nu de alta, dar toți comuniștii ăștia de azi vor înțelege că ISIS e minciună pe lângă ce făceau comuniștii. Comuniștii nu practicau decapitări sau alte chestii de gen, dar făceau ceva mult mai rău. Te umileau, te obligau să-ți mănânci propriul rahat (la propriu) și abia apoi te omorau. Încet. O poți lua de aici. Și vei afla ce e comunismul.Fenomenul Pitesti Carte

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Fenomenul Pitești e o carte bestială, comuniștilor!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend