Fenomenul Pitești e o carte bestială, comuniștilor!

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Fenomenul Pitești este o carte scrisă de Virgil Ierunca. Acum 5 ani soția mea a venit la mine și mi-a dat această carte (pe atunci nu era soția mea). Mi-a zis scurt: să nu o citești când ești supărat. Din păcate am citit-o când eram supărat. Într-o singură noapte am citit cartea Fenomenul Pitești pe nerăsuflate. E genul de carte care nu te face mai deștept, mai de succes sau mai frumos. E genul de carte pe care ar trebui să o citească fiecare om care pășește pe acest pământ. Nu e lungă. Dar e pătrunzătoare. Fenomenul Pitești e genul de carte pe care ar trebui să o citească toți cei care încă jelesc comunismul. Nu de alta, dar toți comuniștii ăștia de azi vor înțelege că ISIS e minciună pe lângă ce făceau comuniștii. Comuniștii nu practicau decapitări sau alte chestii de gen, dar făceau ceva mult mai rău. Te umileau, te obligau să-ți mănânci propriul rahat (la propriu) și abia apoi te omorau. Încet. O poți lua de aici. Și vei afla ce e comunismul.Fenomenul Pitesti Carte

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Fenomenul Pitești e o carte bestială, comuniștilor!”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend