Că tot au devenit la modă extensiile de domenii de tip .xyz de când cu Google și al lor Alphabet (abc.xyz), puteți să vă luați și voi un domeniu cu o astfel de extensie. Cu doar 1 dolar. De aici.xyz-domain-coupon-codes

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți blogul, că mai sunt și alte articole :)

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Extensie de domeniu .xyz cu 1 dolar"

  • Dobre Petronel

   Dar reinnoirea cat costa? Am inregistrat si eu niste gratuitati pe .party si .science si noroc ca m-am uitat cat e reinnoirea pana sa ma apuc sa dezvolt ceva pe ele. Decat sa iei cu 1 euro si sa dai 20-30 la reinnoire mai bine iau cu 10 euro un .com si tot atata reinnoirea.

   • Gabriel Ursan

    Cred că vreo 10 dolari, ceva de genul ăsta.

    • Dobre Petronel

     Asta e bine.
     Sunt curios cum se comporta google dpdv seo cu domeniile .xyz
     Banuiesc ca totul e ok tinand cont ca ei au dat ”startul oficial” cu alfabetul lor.

  • Reinnoirea este 10.88 dolari

  • Poate nu am eu viziune, dar (cel putin in viitorul apropiat) nu cred ca va fi ceva „mare sfaraiala” cu aceste domenii, tot extensiile obisnuite vor fi la putere.

  • razvan

   hahahaha, ai pus un link afiliat intr-un articol de 2 randuri, dar nu ai mentionat fix ce era mai important: cat costa reinnoierea.

   • Gabriel Ursan

    Să mor dacă m-am gândit că este cineva care nu se va uita cât costă reînoirea unui domeniu atunci când îl cumpără (mai ales că scrie mare că din al doilea an e 10.88 dolari).

Comentează la acest articol