Dumnezeu nu omoară oameni

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Știți cu toții despre tragedia din clubul Colectiv din București.  Îmi vine să plâng numai cât mă gândesc. Au murit 27 de oameni. Din păcate, statisticile legate de persoane care au suferit arsuri ne spun că vor mai fi oameni care își vor pierde viața. Sper să nu. Însă cu ocazia acestei tragedii care pe bună dreptate solicită în România doliu național, au ieșit la iveală cei mai proști oameni de pe planetă. Habotnicii. Habotnicii din orice religie sunt la fel de proști și periculoși peste tot, inclusiv la noi. De unde până unde judeci tu că aia a fost o pedeapsă dată de Dumnezeu? De unde și până unde îți permiți să-i pui în cârcă Lui Dumnezeu o asemenea tragedie? Că a fost Halloween? Vă dedic acest articol. GG Mihai!Judecata Lui Dumnezeu

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend