Dragi tineri intre 20 si 35 de ani

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Eu am 28 de ani și sunt în target. Însă am găsit un tip care demonstrează că cei 35+ ar trebui să lupte. Nu, nu e Lucian Mândruță. Este vorba despre un tip care nu se lasă. Pur și simplu. E despre tata lui Chuk Norris.Razboi tineri Romania

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Dragi tineri intre 20 si 35 de ani”

    • Nu cred ca sunt mai in forma. Majoritatea generatiei actuale este tehnologizata si nu prea le are cu munca fizica sau sportul.

      Răspunde
  1. Eu unul, nu voi lupta pentru o tara care nu m-a ajutat cu nimic, decat si-a batut joc de mine, asta este clar. Cand este vorba de propria viata, nu exista mama, tata, sotie, copii etc.. pt ca daca tu crapi si ajungi mancare pentru viermi, ei isi vad de vietile lor, si tu ajungi sa fi murit degeaba. Deci, o viata am, o traiesc asa cum doresc, nu cum imi dicteaza cineva. Mai ales, acel cineva este un politician corupt care nu a facut decat rau acestei tari..

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend