Razboi tineri Romania

Dragi tineri intre 20 si 35 de ani

Eu am 28 de ani și sunt în target. Însă am găsit un tip care demonstrează că cei 35+ ar trebui să lupte. Nu, nu e Lucian Mândruță. Este vorba despre un tip care nu se lasă. Pur și simplu. E despre tata lui Chuk Norris.Razboi tineri Romania

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Mai periculos este bunicul! ;)

 • Coffee

  Reply Reply 15/02/2015

  Eu cred ca cei sub 35 sunt mai in forma. :)

  • Costel

   Reply Reply 15/02/2015

   Nu cred ca sunt mai in forma. Majoritatea generatiei actuale este tehnologizata si nu prea le are cu munca fizica sau sportul.

 • Adi

  Reply Reply 15/02/2015

  Mai am cateva luni de 19 ani,deocamdata sunt linistit.

 • Catalin

  Reply Reply 15/02/2015

  Eu unul, nu voi lupta pentru o tara care nu m-a ajutat cu nimic, decat si-a batut joc de mine, asta este clar. Cand este vorba de propria viata, nu exista mama, tata, sotie, copii etc.. pt ca daca tu crapi si ajungi mancare pentru viermi, ei isi vad de vietile lor, si tu ajungi sa fi murit degeaba. Deci, o viata am, o traiesc asa cum doresc, nu cum imi dicteaza cineva. Mai ales, acel cineva este un politician corupt care nu a facut decat rau acestei tari..

 • Catalin

  Reply Reply 15/02/2015

  Cat despre Lucian Mindruta, ca sa-l parafrazez pe Radu de la PiticiGratis, „Mars in plm de aici”.. :))

Leave A Response

* Denotes Required Field