Economii

Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?

La începutul anului spuneam că îmi doresc ca al meu cont de economii să nu mai fie pe 0 în 2015. Am finalizat luna cu 100 lei în contul de economii, dar măcar mi-a ieșit până aici :) Nu contează suma, important e că nu e pe 0 :) Întrebare: dacă ai avea economii (mă refer la sume modice) cum le-ați păstra? În euro, în dolari, în lei cash sau în lei într-un cont de economii cu o dobândă anuală infimă? Și de ce?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comentarii

 • zam777

  Reply Reply 15/02/2015

  Cash in lei cred ca e cel mai bine daca nu sunt sume mari,eu asa imi tin micile economii ,eu mai cumpar vand unele chestii si asa am acces foarte rapid la bani la orce ora.

 • Adrian

  Reply Reply 15/02/2015

  eu folosesc un produs care are o dobanda mica dar imi ofera acces la bani oricand fara sa pierd dobanda. calculeaza cat am generat pana in momentul in care scot o parte din bani si se aduca in continuare pentru suma ramasa… e greu de calculat (trebuie sa ii crezi pe cuvant ca au calculat corect). referitor la moneda, dintotdeauna mi-am tinut economiile in lei. am credit in lei, sunt platit in lei. o alta moneda ar fi doar o alta bataie de cap si o generatoare de ulcer gastric daca s-ar intampla ceva rau referitor la cursul valutar .:)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/02/2015

   Ce produs? ING Cont Economii?

   • Adrian

    Reply Reply 15/02/2015

    Da Gabi. De ING e vorba. sunt foarte multumit de ei ca banca pentru persoane fizice. Pentru societățile comerciale sunt cam praf insa.

 • Catalin

  Reply Reply 15/02/2015

  Eu am 4 carduri.. 1 ING pentru tranzactii internationale, 1 Raiffeisen cardul de salariu, 1 Payoneer card de america, si un alt Raiffeisen Business pe firma. Si economiile le tin de cele mai multe ori tot la saltea. Deci.. am asa o mare incredere in sistemul bancar..

 • Coffee

  Reply Reply 15/02/2015

  O combinatie de euro si lei, mai ales daca ai credite in euro. Recomand sa iei in calcul fondurile de investitii.

 • Andreea

  Reply Reply 16/02/2015

  Sumele mici in lei, sumele mari depinde de perioada (daca vezi, ca euro are tendinte de crestere, cumperi si vinzi cand va scadea) Dobanzile la depozite au scazut. Si forexul – optiuni binare e o varianta, dar iti trebuie cunostinte.

Leave A Response

* Denotes Required Field