Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


La începutul anului spuneam că îmi doresc ca al meu cont de economii să nu mai fie pe 0 în 2015. Am finalizat luna cu 100 lei în contul de economii, dar măcar mi-a ieșit până aici :) Nu contează suma, important e că nu e pe 0 :) Întrebare: dacă ai avea economii (mă refer la sume modice) cum le-ați păstra? În euro, în dolari, în lei cash sau în lei într-un cont de economii cu o dobândă anuală infimă? Și de ce?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?”

  1. Cash in lei cred ca e cel mai bine daca nu sunt sume mari,eu asa imi tin micile economii ,eu mai cumpar vand unele chestii si asa am acces foarte rapid la bani la orce ora.

    Răspunde
  2. eu folosesc un produs care are o dobanda mica dar imi ofera acces la bani oricand fara sa pierd dobanda. calculeaza cat am generat pana in momentul in care scot o parte din bani si se aduca in continuare pentru suma ramasa… e greu de calculat (trebuie sa ii crezi pe cuvant ca au calculat corect). referitor la moneda, dintotdeauna mi-am tinut economiile in lei. am credit in lei, sunt platit in lei. o alta moneda ar fi doar o alta bataie de cap si o generatoare de ulcer gastric daca s-ar intampla ceva rau referitor la cursul valutar .:)

    Răspunde
  3. Eu am 4 carduri.. 1 ING pentru tranzactii internationale, 1 Raiffeisen cardul de salariu, 1 Payoneer card de america, si un alt Raiffeisen Business pe firma. Si economiile le tin de cele mai multe ori tot la saltea. Deci.. am asa o mare incredere in sistemul bancar..

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend