La începutul anului spuneam că îmi doresc ca al meu cont de economii să nu mai fie pe 0 în 2015. Am finalizat luna cu 100 lei în contul de economii, dar măcar mi-a ieșit până aici :) Nu contează suma, important e că nu e pe 0 :) Întrebare: dacă ai avea economii (mă refer la sume modice) cum le-ați păstra? În euro, în dolari, în lei cash sau în lei într-un cont de economii cu o dobândă anuală infimă? Și de ce?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  10 replies to "Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?"

  • zam777

   Cash in lei cred ca e cel mai bine daca nu sunt sume mari,eu asa imi tin micile economii ,eu mai cumpar vand unele chestii si asa am acces foarte rapid la bani la orce ora.

  • Adrian

   eu folosesc un produs care are o dobanda mica dar imi ofera acces la bani oricand fara sa pierd dobanda. calculeaza cat am generat pana in momentul in care scot o parte din bani si se aduca in continuare pentru suma ramasa… e greu de calculat (trebuie sa ii crezi pe cuvant ca au calculat corect). referitor la moneda, dintotdeauna mi-am tinut economiile in lei. am credit in lei, sunt platit in lei. o alta moneda ar fi doar o alta bataie de cap si o generatoare de ulcer gastric daca s-ar intampla ceva rau referitor la cursul valutar .:)

   • Gabriel Ursan

    Ce produs? ING Cont Economii?

    • Adrian

     Da Gabi. De ING e vorba. sunt foarte multumit de ei ca banca pentru persoane fizice. Pentru societățile comerciale sunt cam praf insa.

  • Catalin

   Eu am 4 carduri.. 1 ING pentru tranzactii internationale, 1 Raiffeisen cardul de salariu, 1 Payoneer card de america, si un alt Raiffeisen Business pe firma. Si economiile le tin de cele mai multe ori tot la saltea. Deci.. am asa o mare incredere in sistemul bancar..

  • Coffee

   O combinatie de euro si lei, mai ales daca ai credite in euro. Recomand sa iei in calcul fondurile de investitii.

  • Andreea

   Sumele mici in lei, sumele mari depinde de perioada (daca vezi, ca euro are tendinte de crestere, cumperi si vinzi cand va scadea) Dobanzile la depozite au scazut. Si forexul – optiuni binare e o varianta, dar iti trebuie cunostinte.

Comentează la acest articol