Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?

La începutul anului spuneam că îmi doresc ca al meu cont de economii să nu mai fie pe 0 în 2015. Am finalizat luna cu 100 lei în contul de economii, dar măcar mi-a ieșit până aici :) Nu contează suma, important e că nu e pe 0 :) Întrebare: dacă ai avea economii (mă refer la sume modice) cum le-ați păstra? În euro, în dolari, în lei cash sau în lei într-un cont de economii cu o dobândă anuală infimă? Și de ce?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Daca ati avea economii, cum le-ati pastra?”

  1. Eu am 4 carduri.. 1 ING pentru tranzactii internationale, 1 Raiffeisen cardul de salariu, 1 Payoneer card de america, si un alt Raiffeisen Business pe firma. Si economiile le tin de cele mai multe ori tot la saltea. Deci.. am asa o mare incredere in sistemul bancar..

    Răspunde
  2. eu folosesc un produs care are o dobanda mica dar imi ofera acces la bani oricand fara sa pierd dobanda. calculeaza cat am generat pana in momentul in care scot o parte din bani si se aduca in continuare pentru suma ramasa… e greu de calculat (trebuie sa ii crezi pe cuvant ca au calculat corect). referitor la moneda, dintotdeauna mi-am tinut economiile in lei. am credit in lei, sunt platit in lei. o alta moneda ar fi doar o alta bataie de cap si o generatoare de ulcer gastric daca s-ar intampla ceva rau referitor la cursul valutar .:)

    Răspunde
  3. Cash in lei cred ca e cel mai bine daca nu sunt sume mari,eu asa imi tin micile economii ,eu mai cumpar vand unele chestii si asa am acces foarte rapid la bani la orce ora.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.