Doi polițiști Timișoreni au încătușat un șmecher cu Audi

Prietena șmecherului cu Audi a fost oprită în trafic și și-a sunat protectorul. Cei doi polițiști Timișoreni îi scriu procesul verbal însă sunt perturbați de băiatul de băiat. Inițial, cei doi polițiști de la rutieră încearcă să calmeze spiritele pe cale amiabilă, însă încercarea a eșuat din primele secunde pentru că șmecherul cu Audi era pus pe scandal din start. Apoi, cei doi polițiști au ridicat tonul și au încercat să-l intimideze, lucru absolut normal având în vedere situația dată. După ce au fost jigniți prin atitudinea șmecherului cu Audi, totul a pus capac când acesta le-a aruncat probabil o înjurătură îndepărtându-se (nu-mi dau seama din sunetul din videoclip, dar după gesturi cam așa s-a întâmplat). Șmecherul cu Audi au fost încătușat, dar nici așa nu s-a liniștit. Totuși, lăudabilă inițiativa polițiștilor de la rutieră Timișoara. Trebuie luată drept exemplu și de alți polițiști din țară. Eu, om de rând, am luat amenzi la viața mea. Nu multe, dar de fiecare dată pe bună dreptate. Nu am făcut pe deșteptul niciodată și cu toate că sunt un veritabil purtător de zodie Scorpion, nu am avut resentimente față de polițistul care m-a oprit și și-a făcut treaba amendându-mă pentru că am greșit. Deci, da, vreau ca poliția română să-și facă treaba respectând legea și impunând respect celor ce nu știu să-l arate. Din videoclipul de mai jos observ că cei doi polițiști care l-au imobilizat pe șmecherul cu Audi erau destul de tineri. Poate cu un an sau doi mai în vârstă ca mine. Există speranțe. Și nu mă luați cu chestii gen Poliția Română face abuzuri, că peste tot există uscături, așa că hai să ne concentrăm pe lucrurile pozitive. Videoclipul cu cei doi polițiști care încătușează un șmecher cu Audi mai jos.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Doi polițiști Timișoreni au încătușat un șmecher cu Audi”

  1. Mda, unul din aia cu care ma duelez aproape la orice vizita in Timisoara daca nu circul cu 60-80 prin oras.Deocamdata 1:0 pt politie; in retur nu exclud rasturnarea scorului…Apropo, stiti ca in unele tari (in Spania sigur) e interzis sa filmezi forte de ordine in interventie?

    Răspunde
  2. Bravo! Bravo! Bravo! Eu cred ca daca politaiul nu avea o zi proasta nu sarea sa-l incatuseze. Se vede din atitudinea lui ca era nervos dinainte iar smecherul din franzela i-a umplut paharul :))) eu l-as promova pe politaii astia 2 daca as fi in conducere ;)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.