DNA la putere

Nu știu alții cum sunt, dar când mă uit la actuala clasă politică (toți, în egală măsură), una dintre instituțiile care îmi mai generează un dram de încredere este DNA. Da, știu, nu există pădure fără uscături nici acolo. Da, știu, s-ar putea să fie și multe comenzi politice în spate din cauza campaniei electorale. Și totuși, nu putem să nu observăm un lucru. Nu prea contestă nimeni că oamenii luați și anchetați de-a binelea ar fi vinovați. La ce declarații dau, nici măcar ei nu contestă că ar fi vinovați. E drept că mi-ar plăcea să văd oameni din toate bărcile anchetați de DNA ca să capăt încredere și mai mare în această instituție, dar până atunci DNA are o bilă albă de la mine, ca cetățean, contribuabil la zi. DNA ar trebui adăugată în sondaje alături de alte instituții în care au românii încredere (fără să fie băgată în aceeași oală cu justiția). Chiar aș fi curios. Între timp, articole ca ăsta sau ca ăsta mă fac să-mi dau seama că până acum am fost un ignorant.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „DNA la putere”

 1. Ceva e suspect. Dar eu tind sa cred ca partea cea noua din PSD este la mijloc. Daca nu stiati sunt minim 2 parti in PSD care se lupta pentru putere… influenta.
  La noi in Prahova au picat cativa… vezi Cosma, vezi cativa interlopi.
  Pe plan national… pica Hrebenciuc… marele om care a directionat din spate, a negociat multe la vremea lui.
  Acum ma gandesc ca tinerii din PSD, noua generatie cu influenta vrea sa castige suprematia. Sau poate… se cere din exterior curatarea sistemului. Zic asta pentru ca si firme controlate de PSD-isti gen SIVECO au fost pe la TV in perioada asta.
  Si Base… nu cred ca a avut el atat de multa putere….

  Răspunde
 2. Sunt de acord cu suspiciunea de comenzi politice avind in vedere ca parca totusi prea multe se petrec acum, inainte de alegeri, dar totusi ma intreb, CINE mai are puterea sa dea comenzi politice sa fie arestati si anchetati membri PSD acum, cind PSD este de mai bine de 2 ani la putere??

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.