De la cursul de vânzări PASS

Așa cum am promis, revin cu niște poze de la cursul de vânzări PASS pe care l-am susținut sâmbăta asta. În plus, voi adăuga la finalul articolului și prezentarea de care m-am folosit pentru a desfășura cursul. Cu toate că din prezentare nu veți înțelege mare lucru dacă nu ați participat la training, cu siguranță va fi o unealtă bună pentru toți participanții care sper să-și aducă aminte de tot ce am discutat acolo și de profunzimea lucrurilor, nu doar de exercițiile, jocurile și role play-urile care au produs atmosferă :). Pentru mine a fost un timp minunat petrecut alături de colegii mei și cu siguranță vom repeta experiența asta în scurtă vreme. Dragilor, fiți voi înșivă, vedeți ce vă place și faceți ce vă place cu excelență!

Cam puține poze, știu, dar dacă aveți voi și altele vă invit să mi le dați ca să le pun aici ;).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • angelo

    Reply Reply 22/07/2013

    aw..man! vrau să particip și eu la asemenea cursuri de vânzări. lucrez în domeniu și aș vrea să învăț mai mult despre tehnci de vânzare.
    succes în continuare.

Leave A Response

* Denotes Required Field