De ce nu ne facem viața mai ușoară în bucătărie?

Îmi place să gătesc și îmi propun ca în următoarea perioadă să învăț să gătesc mai bine. Nu știu dacă e chiar o pasiune însă mi se pare normal ca la 20 de ani să fii în stare să trăiești fără să fii ajutat de către cineva. Cel puțin acesta este scopul meu: în curând să fiu pe cont propriu și să fiu propriul șef. Totuși, revenind la bucătărie, cred că mulți dintre noi pierdem foarte mult timp și depunem mult efort inutil doar pentru că nu știm să ne facem viața mai ușoară.

Preferăm să stăm și să cumpărăm suc natural în loc să ne cumpărăm un robot de bucătărie care să ne ajute să ne facem singuri acest suc. Preferăm să cumpărăm zilnic pâine decât să ne luăm o mașină de făcut pâine. Preferăm de asemenea să ne tăiem degetele tocând diferite legume în loc să ne cumpărăm un robot care face asta. De asemenea alegem să dăm toată ziua carnea prin mașina de tocat și să ne chinuim depunând foarte mult efort în loc să cumpărăm o mașină de tocat carne.

Știu. Sunt scumpe iar banii sunt puțini. Sunt de acord cu acest lucru însă mai știu și că putem face diferite sacrificii. Atâta timp cât ne cumpărăm televizoare deștepte cât peretele, canapele și saltele cât mai comode, birouri inteligente și nu mai știu eu ce mobilier pentru dormitor, cred că bucătăria merită și ea mobilată și dotată ca atare.

Asta deoarece nu numai somnul este important pentru o sănătate tun ci și alimentația, cea din urmă fiind poate chiar mai importantă. Contează foarte mult să mâncăm alimente care sunt atât sănătoase cât și gustoase iar acum trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că de multe ori aparatele fac mâncare mult mai bună decât noi. Așa e?

Deocamdată nici eu nu am prea mult echipament de genul acesta în bucătărie însă momentan nu am casa mea așa că pot zice că am o scuză. Totuși atunci când voi putea să mă mut sub propriul acoperiș, cu siguranță voi oferi foarte multă atenție bucătăriei. Am văzut  aici  faptul că prețurile nu sunt deloc mari așa că sunt sigur că voi putea să-mi cumpăr niște cratițe bune, un mobilier acceptabil precum și câteva mașinării care să mă ajute să gătesc atunci când eu nu pot oferi un randament prea bun și când nu vreau să îmi tai degetele tocând carne sau alimente. Voi cum vă faceți viața mai comodă în bucătărie?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.