Cum să faci backup la websiteuri WordPress

Atunci când ai un website, unul dintre cele mai importante lucruri de făcut este să creezi o copie de siguranță (backup) periodică. WordPress, fiind una dintre cele mai populare platforme de creare a site-urilor, necesită aceeași atenție.

Astăzi, te voi ghida prin procesul de backup al site-urilor WordPress folosind serviciul WP Umbrella, pentru că mi se pare un serviciu foarte bun și foarte accesibil.

Iar de când a fost scandalul ăla cu firma de hosting care a pierdut toate siteurile, e bine să ai și doza ta de siguranță suplimentară pentru website-ul tău WordPress.

Ce este WP Umbrella?

WP Umbrella este soluția revoluționară pentru serviciul de întreținere WordPress. Este tot ceea ce agențiile și freelancerii au nevoie pentru a gestiona mai multe site-uri WordPress fără efort.

Acest serviciu oferă caracteristici puternice care economisesc timp prețios, cresc productivitatea și relevă valoarea excepțională a muncii tale pentru clienții tăi.

Cum să folosești WP Umbrella pentru backup

  1. Instalează plugin-ul: Descarcă WP Umbrella din directorul de plugin-uri WordPress și activează-l.
  2. Conectează-ți cheia API: Obține cheia ta API și introdu-o în plugin. Repetă operațiunea pentru toate site-urile pe care dorești să le adaugi în tabloul de bord.
  3. Gestionează toate site-urile WordPress: Administrează toate site-urile clienților tăi fără efort și trimite-le automat rapoarte de întreținere estetice.

Caracteristici principale ale WP Umbrella

  • Tablou de bord unic: Conectează toate site-urile tale WordPress la un singur tablou de bord și autentifică-te pe fiecare dintre ele cu un singur clic.
  • Acțiuni în masă: Toate actualizările plugin-urilor, temelor și nucleului WordPress sunt compilate într-o singură listă intuitivă. Actualizează-le cu un singur clic.
  • Backup-uri automate: Construiește o rețea de siguranță pentru site-urile clienților tăi cu backup-uri fiabile stocate automat pe servere europene, asigurându-te că respecți normele GDPR.
  • Rapoarte automate de întreținere: Creează și programează rapoarte pe care clienții tăi să le înțeleagă cu ușurință.
  • Monitorizare: Urmărește rata de uptime, performanța și erorile PHP ale site-urilor și fii primul care află când ceva nu funcționează corect.
  • White Label: Ascunde plugin-ul WP Umbrella și impresionează-ți clienții.
  • Și multe altele: Monitorizare Google PageSpeed, avertismente Healthcheck, sisteme de alertare fiabile, integrări (Slack, Google Analytics), suport excepțional și conformitate GDPR.

La un preț de doar $1.99 pe lună pe site, WP Umbrella oferă toate caracteristicile necesare pentru afacerea ta de întreținere WordPress. De asemenea, beneficiezi de o perioadă de trial gratuită de 14 zile, fără necesitatea unui card.

În concluzie, WP Umbrella nu este doar un simplu instrument de backup. Este un partener de încredere pentru întreținerea și monitorizarea site-urilor tale WordPress, asigurându-te că oferi clienților tăi cel mai bun serviciu posibil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.