Mulţi au văzut prestaţiile lui Cristian Leana de la Românii au Talent 2012 şi au rămas plăcut impresionaţi de acestea. Eu mă număr printre cei care l-au apreciat foarte mult şi mă bucur că l-au votat suficienţi români încât a ajuns pe locul 3 în finală.

Chiar dacă mulţi s-au grăbit să dezvăluie trucurile de magie folosite de Cristian Gog, câştigătorul ediţiei Românii au Talent 2012, nu au fost atât de mulţi care să vorbească despre cum a reuşit Cristian Leana să rezolve atât de rapid cubul lui Rubik.

Cub Rubik
Cub Rubik

În continuare, am să vă prezint cu infografic despre cubul lui Rubik, unde sunt prezentaţi şi 20 de paşi prin care poţi rezolva cubul lui Rubik. Nici cu informaţiile în faţă nu mi se pare uşor, deci gândiţi-vă ce performanţă a avut Cristian Leana de a reuşit să rezolve 3 cuburi legat la ochi. Tot respectul!

Cum rezolvi cubul lui Rubik

Sursă imagine.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Cum rezolvi cubul lui Rubik"

  • d-petre

   Cand privesti la altul totul pare simplu dar cand pui mana sa faci, descoperi ca nu tot ce zboara se mananca :)
   Cristian Leana a fost preferatul meu dar nu e la fel de spectaculos ca un numar de iluzionism. Gog a stiut sa vanda iluzia foarte bine.

  • laurentiu

   Eu am invatatat sa-l fac fara sa mai ma uit pe scheme intr-o saptamana :) mai ma incurc putin pe la sfarstit dar in rest stiu sa-l fac :)

Comentează la acest articol