Cub Rubik

Cum rezolvi cubul lui Rubik

Mulţi au văzut prestaţiile lui Cristian Leana de la Românii au Talent 2012 şi au rămas plăcut impresionaţi de acestea. Eu mă număr printre cei care l-au apreciat foarte mult şi mă bucur că l-au votat suficienţi români încât a ajuns pe locul 3 în finală.

Chiar dacă mulţi s-au grăbit să dezvăluie trucurile de magie folosite de Cristian Gog, câştigătorul ediţiei Românii au Talent 2012, nu au fost atât de mulţi care să vorbească despre cum a reuşit Cristian Leana să rezolve atât de rapid cubul lui Rubik.

Cub Rubik

Cub Rubik

În continuare, am să vă prezint cu infografic despre cubul lui Rubik, unde sunt prezentaţi şi 20 de paşi prin care poţi rezolva cubul lui Rubik. Nici cu informaţiile în faţă nu mi se pare uşor, deci gândiţi-vă ce performanţă a avut Cristian Leana de a reuşit să rezolve 3 cuburi legat la ochi. Tot respectul!

Cum rezolvi cubul lui Rubik

Sursă imagine.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • d-petre

  Reply Reply 21/05/2012

  Cand privesti la altul totul pare simplu dar cand pui mana sa faci, descoperi ca nu tot ce zboara se mananca :)
  Cristian Leana a fost preferatul meu dar nu e la fel de spectaculos ca un numar de iluzionism. Gog a stiut sa vanda iluzia foarte bine.

 • laurentiu

  Reply Reply 21/05/2012

  Eu am invatatat sa-l fac fara sa mai ma uit pe scheme intr-o saptamana :) mai ma incurc putin pe la sfarstit dar in rest stiu sa-l fac :)

Leave A Response

* Denotes Required Field