Aur pentru performaţă

Iubesc performanţa şi iubesc oamenii performanţi. Ador să am performanţe, dar în egală măsură ador ca şi oamenii din jurul meu să aibă performanţe. În acest articol vreau doar să-mi exprim bucuria faţă de rezultatele României la Campionatul European de Gimnastică 2012.

Aş putea începe cu diverse văicăreli legate de faptul că victoriile României nu au fost atât de titrate (cel puţin în mediul online) comparativ cu alte evenimente recente. Aş putea continua cu faptul că transmisiunile în direct au fost pe TVR2 şi nu pe TVR1 pentru a exista mai multă expunere. Aş putea zice foarte multe, însă după cum spuneam în articolul precedent, nu ne plângem!

Am câştigat medalii de aur cam peste tot unde se puteau câştiga, iar asta înseamnă performanţă. Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Sandra Isbaşa, Diana Bulimar şi Raluca Haidu sunt nişte oameni în faţa cărora eu îmi scot pălăria şi îi felicit din toată inima pentru performanţele obţinute. În aceeaşi barcă cu felicitări şi admiraţie se află şi antrenorii Octavian Belu, respectiv Mariana Bitang, precum şi tot stafful echipei. Se vede că a existat în spate o muncă asiduă de echipă, iar rezultatele nu au încetat să apară, uimind până şi pe cei mai optimişti dintre noi.

Aur pentru RomaniaLa asemenea performanţe alte vorbe sunt de prisos, iar un articol de-al meu despre performanţă, în general, nu-şi are rostul pentru că ce poate fi mai bun decât puterea exemplului?

Închei scurtul meu articol exprimându-mi susţinerea faţă de lotul României care în mai puţin de două luni va participa la Jocurile Olimpice din 2012. Sunt convis că vom obţine rezultate excelente şi la Londra!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.