Cum pui pe silent un smartphone cu Android 5.0

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


După update-ul la Android 5.0 se zvonea că nu există silent mode (fără vibrații). Normal că există și e chiar mai inteligent. E un fel de Do Not Disturb din iOS. Dacă apeși tasta de volum sus sau jos, poți selecta meniul din mijloc (print screen mai jos) care se numește Prioritate. De acolo poți să pui telefonul pe silențios sau inclusiv să îl programezi cât să stea pe silențios (opțiune bună în timpul nopții sau opțiune bună pentru cei care își pun telefoanele pe silent și uită să le mai scoată din acest mod). De asemenea, te poți juca în Meniu > Setări > Sunete și notificări > Întreruperi, ca să setezi care sunt întreruperile cu prioritate (să poți selecta cine și cum să te deranjeze în situații de urgență, chiar dacă ești pe silent). E drept că această confuzie apare pentru că modul respectiv nu se mai numește „silențios”, dar această opțiune (silent mode) există și în Android 5 Lollipop.Silent Mode Android 5 Silent Mode Android Lollipop


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Cum pui pe silent un smartphone cu Android 5.0”

  1. Pe Note 3 era aceasta functie inainte sa primeasca actualizarea la 5.0, acum cu 5.0 mai mult l-a stricat, nu ma lasa sa aleg persoane din contacte carora vreau sa le permit intreruperea.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend