Am primit update la Android 5.0.1 pe Nexus 5

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

În seara aceasta am primit update la Android 5.0.1 pe al meu Nexus 5. După cum se știe, noul update la Android 5.0 Lollipop a adus numai probleme pe dispozitivele Nexus 5 (în mod special). Am scris și aici cum se pot repara aceste probleme (la mine a funcționat foarte bine). Se pare că cei de la Google au urgentat update-ul OTA pentru Nexus 5, iar în seara aceasta l-am primit și eu. Al meu Nexus 5 e cumpărat de la Orange. Al soției e cumpărat “la liber” (fostul meu Nexus 5) și văd că ea nu a primit încă update. Cred că e doar o problemă de câteva zile până să primească toți posesorii de Nexus 5 acest update care promite că rezolvă niște bug-uri. Rămâne de văzut cât de bine va merge. Urmează să testez și vă țin la curent. Iată și un print screen mai jos.Android 5.0.1 Nexus 5

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Am primit update la Android 5.0.1 pe Nexus 5”

  1. L-am primis si eu. Nu pot spune ca nici de bine nici de rau. Sper ca aplicatiile sa isi faca update, in special cea pentru Profitshare si… notificarile de rigoare :D

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend