Cum poti castiga un iPad mini?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Trebuie să intri aici, să completezi numele și prenumele tău alături de un număr de telefon și o adresă de email, dar să și ghicești ce va lansa eMAG în perioada imediat următoare. Indiciul pe care îl oferă ei este destul de simplu: Mai mult decât carte! Aveți și două videoclipuri pe pagina respectivă. Eu sunt foarte curios de conceptul lor. Sigur e legat de cărți, poate și de muzică, dar cu ceva suplimentar. Cel mai probabil aflăm luni.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

9 comentarii la „Cum poti castiga un iPad mini?”

  1. E interesantă promoţia, mai ales că ai o şansă de câştig indiferent dacă ghiceşti sau nu. Cam greu să câştigi deoarece participă mulţi, iar tragerilasorti.ro va alege un singur câştigător. Eu zic că vor lansa abonamente la reviste lunare. Mult succes!

    Răspunde
  2. Dap, o fi asa sau nu o fi asa, m-am bagat si io in jocul lor, si am „ghicit” ca „eMAG va lansa o biblioteca virtuala !”, asa le-am scris, si fain de tot am si primit un raspuns, pe pagina web „Felicitări! Vei fi primul care află ce lansăm nou pe eMAG!”, ha ha ha, voi fi primul dupa inca citeva zeci de inscrisi, deci textul are valoarea ZERO de adevar, dar aceasta e cu totul alta discutie. Pentru mine nu este decit chestie de marketing, si nu m-o costat nimic sa dau si io click.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.