După cum probabil ați aflat, Google a introdus serviciul Google Play Music și în România. Adică, îți poți cumpăra legal muzică, așa cum e normal și firesc într-o țară civilizată precum se dorește a fi România. Dacă priviți cele două print screen-uri de mai jos veți observa că mai avem mult până să ajungem la normalitate. Ca să nu mai zic că piesa respectivă costă 1,99 lei. 2 lei frate, 2 lei! Acum să întreb și eu: de ce ceri bani angajatorului pentru munca ta? Nu știi că rezultatele muncii tale pot fi obținute și fără bani?Screenshot_2014-12-07-22-59-24 Screenshot_2014-12-07-22-59-33


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Cum, ma, sa dai bani pe muzica?"

  • Lucaci Levin Andrei

   Acum intre noi fie vorba iti poti da seama ce personaje sunt daca asculta melodii precum anaconda( fac referire la unul dintre comenturile din poza). Nu te poti astepta ca ei sa cumpere melodii. Nu cred ca au cumparat o forma de media pana acum si nici u o sa o faca. Imi pare rau ca nu poti cumpara un intreg album la un pret discount, poti doar fiecare melodie invidual si poti ajunge la un pret destul de mare. Ma bucur ca a aparut si in Romania serviciul si pot sa am toata muzica intr-un loc, pe toate platformele. Dar mai au de lucrat la versiunea de pc in legatura cu online si mai ales offline.

   • Gabriel Ursan

    Așa e, mai au de lucrat la unele aspecte, dar e bine că s-a făcut primul pas.

  • Apostu Viorel

   Sunt oameni care nu pot face credit pentru casa! Sunt oameni care nu pot face credit pentru o amărâtă de mașină! Sunt oameni care iau bani cu împrumut de la cămătari – provident- pentru ca altfel nu ii finanțează nici o banca. Sunt angajatori care plătesc cu minimul pe economie! Pentru oamenii astia sa mai dai bani și pe muzica este un lux! Ciudat este în schimb ca au smart Phone cu abonament scump. Ciudat este ca se indura sa dea bani pe țigări și pe alcool.

   • Gabriel Ursan

    Hai poate smartphone scump n-au chiar toți, dar țigările și alcoolul nu lipsesc nici în vremuri grele.

   • Lucaci Levin Andrei

    Problema pirateriei este una de serviciu de distributie. Personaje ca cele din post nu o sa cumpere muzica, filme, jocuri, carti nici daca ajung in top 100 financiar. Ei au o mentalitate aparte si nu are nici o relevanta cat costa.

Comentează la acest articol