Cum m-am cunoscut eu cu Crina Matei

Cine e Crina Matei? Dacă vă puneți această întrebare înseamnă că ori sunteți prea tineri, ori jonglați printre valori. Crina Matei este o femei frumoasă. Așa aș răspunde eu în primă fază dacă cineva m-ar întreba asta. Pentru că m-am cunoscut personal cu ea și nu am putut să nu-i observ frumusețea exterioară, dar și pe cea interioară, adică omul Crina Matei.

Ne-am cunoscut personal la evenimentul de lansare aBeauty clinique Brașov. Detalii aveți aici, dar promit că pun și galerie foto la finalul acestui articol. Înainte de a vă povesti despre Crina Matei, dați-mi voie să vă spun că am mai cunoscut și alți oameni extraordinari în cadrul acelui eveniment. Mă refer la Geanina Punkosti, un creator de modă plin de talent de care merită să aflați mai multe și doamna doctor Andreea Dănescu, o prezență cu adevărat agreabilă care se remarcă prin siguranța pe care o are privind tratamentele efectuate. De asemenea, domnul conferențiar universitar doctor de la aBeauty clinique (Valeriu Ardeleanu) a avut un discurs scurt și la obiect care m-a impresionat. Nu de alta, dar puțini doctori reușesc să vorbească cu adevărat bine față de pacienți și să le stabilească așteptările în raport cu dorințele și investițiile pe care aceștia vor să le facă.

Brandul aBeauty clinique este și în Brașov de pe 6 martie 2014. Îi puteți contacta oricând aici.

Dar n-am să vorbesc prea mult despre asta având în vedere că cei interesați pot explora oricând site-ul www.aBeauty.ro ca să afle mai multe. Am să vă vorbesc despre Crina Matei.

Urmărind pagina ei oficială de Facebook, dar și profilul personal am ajuns și eu la concluzia unor comentatori de-ai ei: Crina Matei este e o femeie adevărată. Mi-ar plăcea ca mulți dintre voi să aveți ocazia să o cunoașteți personal așa cum am făcut eu. Când ne-am cunoscut nu știa cine suntem, ce facem și ce treabă avem pe acolo. Credeați că vedetele au fițe și ifose? Unele da, cu siguranță. Crina Matei nu. S-a comportat foarte frumos cu toată lumea care se perinda în jurul evenimentului de lansare aBeauty clinique Brașov. Și avea acea naturalețe de om frumos. Naturalețe care pe mine ca om m-a cucerit. Apoi, am avut ocazia să discutăm mai multe. Vrute și nevrute. A fost foarte frumos. Crina Matei e genul de om cu care vrei să să stai de vorbă despre lucruri inteligente și să-ți dorești ca timpul să nu se termine. Pentru că nu te subestimează. Nu te judecă. E un om frumos și la propriu și la figurat. E pur și simplu genul de om pe care vrei să-l ai prin preajmă oricând: și la bune și la rele. Eu chiar vreau să păstrez prietenia cu ea (dacă și ea este ok cu asta) pentru că în preajma oamenilor de genul ăsta evoluezi – au meru ceva înțelept de spus.

În rest, recunosc că am de dat un miel de Paști :) Știm noi :) Dar aș vrea să nu sacrificăm sau să chinuim un animal așa că i-am pregătit o surpriză și mai plăcută doamnei Crina Matei atunci când va avea drum în Galați ;) Surpriza e surpriză, așa că nu o vi dezvălui acum, ci doar când ea va ajunge în Galați ;).  Iar până atunci, dați-mi voie să spun că ne dorim mai multe vedete precum Crina Matei în România. Tot respectul.

Galerie foto de la eveniment ( da, știu că eu am ieșit nasol în poze :))

 

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum m-am cunoscut eu cu Crina Matei”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.