Cum e la voi cu afilierea înainte de Black Friday?

Black Friday se desfășoară anul ăsta pe 29 noiembrie. Asta înseamnă că în noaptea de joi (28) spre vineri (29) toți vom fi cu mic cu mare în fața computerului căutând promoții. Însă ce se întâmplă cu vânzările la voi? Că la mine tare prost mai merge pe afiliere. Poate chiar Claudiu Farcaș intervine cu un comentariu la acest articol oferindu-ne o părere. Mulțumesc Claudiu ;)! Mai exact, luna asta n-am avut nici o conversie în condițiile în care traficul blogului este pe un trend pozitiv. De asemenea, rata de click pe linkurile de afiliere de prin articole s-a păstrat la niște valori ok comparativ cu alte perioade în care obțineam conversii cu o rată de click mai mică și cu un trafic general mult mai scăzut. Deci, Black Friday e bun sau nu prea pentru afiliați, dacă îl privim ca perioadă de înainte de eveniment? Înțeleg reducerea comisioanelor. E și normal la ce prețuri scăzute vor fi de Black Friday mai ales pe eMAG, magazinul online cu o tradiție pozitivă binecunoscută de Vinerea Neagră. Însă îmi pare că marketingul afiliat cunoaște o stagnare înainte de această perioadă. Sau poate doar la mine e buba. Voi cum stați pe afiliere în perioada asta de înainte de Black Friday?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Cum e la voi cu afilierea înainte de Black Friday?”

 1. nu stiu daca ajuta la ceva. insa daca stiti engleza binisor ar fi ok daca ati incerca si afilierea din afara. mai ales ca de BF merge naucitor chiar daca este concurenta mai mare, bineinteles daca va pregatiti din timp. cine stie pana anul viitor poate aveti timp. oricum merita incercat si nu doar pentru BF. Sunt retele care accepta sa te inscrii si cu siteuri romanesti pentru ca pe urma sa-ti faci treptat unele in engleza. si poti promova chiar amazon, ebay si toate marile magazine din lume. sunt chiar magazine care platesc la click intr-un sistem diferit de adsense, de ex ebay. oricum daca site-ul este in engleza si daca traficul va creste in timp chiar si cu adsense scoti destul de bine. Ideea este sa incercati si sa nu va limitati doar la Romania.

  Răspunde
 2. pai depinde ce si pe cine promovezi. sunt multe magazine care convertesc ok si nu vb doar de IT & C. oricum eu tot pe data de 29 ma bazez. sunt curios ce va fi. m-a cam derutat miscarea cu 22 dar nu ma agit prea mult. anul trecut nu prea m-am implicat atat de mult si tot a fost ok, dar anul asta sper sa fie mai bine. in afara de luna noiembrie astept lunile ianuarie si februarie care, la mine, merg cel mai bine din an. :)

  Răspunde
 3. la emag BF e decalat pentru vinerea viitoare(22 nov), ma deranjeaza sincer fluctuatiile de pret din magazinul lor :( am urmarit de cand s-a lansat Nexus 5 nexusul 4 de 16 gb si nu stiu daca a fost 3 zile la rand cu un pret. Acum parca e iar mare, ca inainte de lansarea lui Nexus 5.

  Răspunde
 4. Se pare ca am aliniat conceptul Black Friday la specificul local :) … fiecare magazin online face cum vrea, ce vrea si mai ales cand vrea … e o aiureala totala … abia astept sa treaca aceasta luna.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.