Cum comentezi pe GabrielUrsan.ro?

Pentru că am primit câteva mesaje în care anumiţi prieteni din blogosferă îmi spuneau că au probleme în a scrie şi publica comentarii pe GabrielUrsan.ro, m-am hotărât să scriu acest articol pentru a veni în ajutorul lor. La urma urmei e în interesul meu ca toţi vizitatorii să-şi poată exprima liber şi uşor opiniile astfel încât să generăm discuţii interesante.

Chiar dacă un domeniu propriu de tipul GabrielUrsan.ro dă senzaţia că blogul este găzduit în altă parte şi că se foloseşte o platforma WordPress (.org) self installed, vreau şă vă anunţ că acest blog rulează pe WordPress.com. E ca şi cum ar fi blogul UrsanGabriel.Wordpress.com, însă e mapat domeniul GabrielUrsan.ro ca domeniu principal la acest blog.

De aceea, există posibilitatea ca atunci când comentaţi de pe o adresă de email asociată unui cont de WordPress.com de-al vostru (dacă aveţi instalat pluginul Askimet sau Jetpack pe blogul vostru, cu siguranţă aveţi şi un cont pe WordPress.com) să fiţi redirecţionaţi către pagina de login WordPress.com.

Acest lucru se poate întâmpla doar dacă nu sunteţi deja autentificaţi pe contul vostru de WordPress.com.

Hai să exemplificăm şi în imagini.

Ai un cont pe WordPress.com şi eşti autentificat.

Comentariu AutentificatAi un cont pe WordPress.com asociat adresei de email cu care intenţionezi să comentezi, dar nu eşti autentificat.

Comentariu adresa mail asociata WordPress dar nu sunt autentificatVei fi redirecţionat automat pe pagina WordPress.com de login şi ţi se va solicita autentificarea. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti datele tale de autentificare pentru contul tău pe WordPress.com (nu pe GabrielUrsan.ro, că nu ai aşa ceva). De asemeni, funcţionează şi autentificarea prin profilul Gravatar, folosind datele acestuia.

Voi fi redirectionat catre pagina de login unde trebuie sa ma autentific cu un cont de WordPress sau de GravatarNu ai un cont de WordPress.com asociat adresei de mail cu care intenţionezi să comentezi.

Comentariu de pe adresa de mail neasociata unui cont de WordPress

Comentariul asteapta aprobareaSper ca acest articol să reuşească să lămurească anumite probleme pe care un vizitator le-ar putea avea atunci când încearcă să comenteze pe un blog WordPress.com.

Acestea fiind zise, să ne citim şi să ne comentăm sănătoşi!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Cum comentezi pe GabrielUrsan.ro?”

 1. eu prefer sa comentez folosind o alta adresa de mail, ca sa nu-mi mai creeze acel disconfort :(… dar sincer mi se pare urat la ce a ajuns sa faca wordpress.

  Răspunde
 2. Nu vreau sa comentez cu contul de pe gravatar sau twitter, facebook, wp si mi se pare aiurea ca de fiecare data sa ma trimita sa ma logez. Si nici nu vreau sa folosesc o alta adresa de mail.
  E un disconfort pe care nu prea vreau sa-l accept.

  Răspunde
  • Îţi dai seama că nu e vina mea, nu :)?

   Eu stau mereu logat pe wp.com ca să mai arunc un ochi la statisticile wp de pe GSMRo.ro şi aşa pot pune ce nume şi prenume vreau eu într-un câmp de comentarii, nu mai sunt obligat să folosesc la comentarii userul de drept (în cazul meu gsmro sau în cazul tău d-petre). Pot să mă semnez cu Gabriel Ursan fără probleme.

   Să ştii că merge şi aşa dacă te răzgâdeşti :).

   Oricum de citit ne citim :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.