Cum ar începe să se vândă laptopuri Google?

Cu siguranță ai auzit pana acum de conceptul Google Chromebook, serii de laptopuri pe care rulează sistemul de operare Google Chrome OS, gândite mai mult pentru utilizarea în cloud. Și pentru că am fost mereu un fan Google, m-am gândit mai la ce m-ar determina pe mine sa cumpăr un laptop Google. În primul rând, să aibă un display bun, cu o rezoluție măcar HD și cu o densitate de pixeli ok, peste medie (dacă tot îl folosești des pe internet, măcar să se vadă excelent). O să-mi spuneți că există Google Chromebook Pixel, dar este mult prea scump. Să aibă ecranul până în 13.3 inchi, dar nu sub 11 inchi. Să fie subțire și ușor, iar materialele din care va fi fabricat să fie similare noii tablete Nexus 7 (2013) – nu e nevoie de metal sau alte chestii, pentru că urcă destul de tare prețul. Să aibă suport pentru cartelă SIM ca să am internet mobil pe el oriunde, nu numai prin Wi-Fi. Să-i țină bateria măcar ca la un ultrabook decent. Să coste în jur de 500, hai maximum 600 de euro. Să existe (de cumpărat) accesorii originale pentru el, gen geantă de umăr în care să îl pun și să îl car ușor alături de tabletă, smartphone, portofel sau alte acareturi pe care le-ar mai putea purta un bărbat la el (chei :)). Și așa ar începe să se vândă laptopuri Google și în România, pentru că mi-aș cumpăra eu unul :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum ar începe să se vândă laptopuri Google?”

  1. Așa cum ai punctat și tu, Chromebook-urile sunt ori prea slăbuțe, ori sunt decente ca și configurație dar scumpe rău.

    Probabil și cei de la Google au sesizat problema și o să vedem în curând un middle-range… Ca să nu visez și să zic că o să aplice un discount masiv la Pixel :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.