Cam cât te costă un împrumut

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Pentru că suntem într-o perioadă în care parcă banii nu ne mai ajung iar serviciile precum cele care te ajută cu un împrumut sunt tot mai multe. Precum nimic nu este gratis, la fel și în cazul acestor servicii avem de plătit o dobândă mai mică sau mai mare, că doar au și oamenii ăia nevoie de niște bani de o pâine să trăiască și ei. M-am uitat astăzi pe mai multe site-uri de specialitate și am făcut un scurt rezumat astfel încât să poată afla toată lumea cam cât te costă un împrumut.

Trebuie însă să menționez încă de la început că toate aceste calcule nu sunt făcute de către mine ci m-am folosit de un calculator de credit pe care l-am găsit pe site-ul oficial al celor de la Provident, un serviciu de împrumuturi destul de popular.

Să zicem că ai niște probleme de sănătate iar un tratament te-ar costa aproximativ 1000 de lei. În acest caz, vei avea de plătit 44 rate săptămânale în care să plătești câte 30 de lei. Pentru acest împrumut, costul total este de 336 de lei însă părerea mea este că nu va fi simțit chiar din plin deoarece banii trebuie oferiți în rate dese dar cu o valoare destul de mică. Dacă ai însă nevoie de o sumă mai mică, de exemplu 500 de lei, vei avea de plătit 154 de lei iar pentru o sumă mai mare, de exemplu 3000 de lei costurile sunt ceva mai mari, depășind 1000 de lei.

Într-adevăr, poate că nu o să vi se pară corect faptul că primiți 500 de lei însă trebuie să dați înapoi 654 dar nu trebuie să uitați totuși cât de bine v-au aprins acei bani când i-ați primis plus că, mai mult decât atât, toate detaliile sunt publice și nu există absolut niciun cost ascuns ci știm încă de la bun început ce ne așteaptă.

De asemenea încă sunt de părere că acest serviciu este unul foarte util și de mare folos în cazurile în care avem nevoie de bani și nu avem alte metode prin care îi putem obține. De exemplu în cazuri precum problemele de sănătate, defecțiuni la casă sau mașină sau nu mai știu eu ce cazuri în care nu putem amâna problema de azi pe mâine, un astfel de împrumut vine numai bine iar mai apoi după ce vine leafa de la job, toate cheltuielile vor fi acoperite și totul s-a terminat cu bine și cu o taxă mai mică sau mai mare.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Cam cât te costă un împrumut”

  1. Si eu cred ca astfel de imprumuturi sunt foarte bine venite. Celelalte variante, bancile si prietenii, sunt mult mai incomode. In prima varianta ai parte de birocratie, alergatura si durata mare de asteptare, iar in a doua risti sa nu gasesti o suma mai mare de imprumut si sa iti strici relatiile de amicitie din cauza banilor.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend