Concurs: dau un ceas fain

Update: Câștigătorul ceasului este comentariul semnat de Gabi. Am trimis mail către câștigător și are 48 de ore la dispoziție să-și revendice premiul. Dacă nu, trag la sorți din nou. Menționez că nu am luat în calcul comentariile dublate. Am vândut cam toate chestiile de pe aici. Mi-a mai rămas doar ceasul pe care îl pun în joc în acest articol. Ceasul respectiv este un Karl Breitner a cărei valoare este de 1.100 lei nou. L-am câștigat la un concurs și îl dau tot printr-un concurs. Nu mai e nou, dar nu prezintă urme de uzură. Trebuie doar să-i setezi ora corectă dacă îl primești, că nu m-am mai ocupat de el de când nu-l mai port. Și cele două elemente care fixează brățara s-au rupt. Deci, trebuie să-i iei o brățară nouă. Recomand tot din piele, că se potrivește mai bine la modelul ăsta. Ce trebuie să faci? Nu mare lucru. Trebuie să fii abonat la newsletter-ul blogului meu și să-mi lași un comentariu aici în care să-mi zici de ce ai vrea acest ceas. Voi alege câștigătorul prin tragere la sorți peste o săptămână. De data asta, pentru că e un concurs simplu și lejer, câștigătorul plătește transportul premiului (15-20 lei sau ceva de genul). A, și dă și un share la acest articol ca să fim în trend :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

163 Comments

Comment navigation

 • Bleotu Gheorghe

  Reply Reply 09/01/2015

  Imi doresc acest ceas ,pentru ca chiar imi doream sa-mi cumpar un ceas de calitate si sunt deficitar la acest capitol!

 • Radu

  Reply Reply 09/01/2015

  Imi place acest ceas datorita design-ului minimalist si elegantei pe care o inspira datorita look-ului clasic, cu mici elemente moderniste. Cred ca s-ar aseza bine pe inchietura mea !

 • AndreeaG

  Reply Reply 09/01/2015

  Mi-ar placea sa castig acest ceas pentru tatal meu. S-ar bucura extrem de mult!!!

 • Mihalache Simona

  Reply Reply 10/01/2015

  Mi-as dori ceasul pentru ca ar fi un cadou superb pentru sotul meu.

 • Musca Ionelia

  Reply Reply 10/01/2015

  Este un ceas foarte frumos iar ginerele meu este mare amator de ceasuri asa ca i l-as darui lui.

 • Mihalache dorin

  Reply Reply 10/01/2015

  Pentru ca simt ca s-ar simti minunat pe incheietura mainii mele :)

 • Musca Gelu

  Reply Reply 10/01/2015

  De mult imi doresc un ceas de firma :)

 • Gabriel Ursan

  Reply Reply 11/01/2015

  Update: Câștigătorul ceasului este comentariul semnat de Gabi. Am trimis mail către câștigător și are 48 de ore la dispoziție să-și revendice premiul. Dacă nu, trag la sorți din nou. Menționez că nu am luat în calcul comentariile dublate.

  • Neacșa Valentin

   Reply Reply 14/01/2015

   L.a revendicat?

 • arfip dorin

  Reply Reply 11/01/2015

  Felicitari castigatorului !!!

Comment navigation

Leave A Response

* Denotes Required Field