Cum să ai o companie mai organizată

Atunci când ai o mică afacere și lucrezi doar de unul singur, este foarte ușor să fii organizat deoarece nu trebuie decât să ai grija ta. La fel de ușor este și atunci când de exemplu deții un magazin și nu ai angajat decât două vânzătoare care se cunosc între ele și știu prea bine ce au de făcut.

Dar ce e de făcut atunci când deții o companie unde lucrează mai bine de 20-30 de persoane? Ce poți face pentru ca lucrul în echipă să fie cât mai eficient iar activitatea să nu fie una haotică ci bine organizată?

Cu siguranță ați văzut filme sau poate chiar și în viața de zi cu zi companii în care fiecare angajat avea cardul său de acces în anumite camere dar și după care putea fi recunoscut mai ușor. Astfel fiecare avea acces acolo unde avea nevoie nefiind nevoie să se creeze haos. Ei bine acest lucru nu este posibil doar în filme ci poate fi adaptat foarte ușor în orice companie, cu puține cheltuieli desigur că doar nimic nu este gratis.

În cazul în care nu v-ați prins deja, mă refer la acele carduri PVC ce pot fi imprimate și transformate în carduri de acces, sau în diferite ecusoane sau cărți de vizită. Poate că nu pare însă eu unul sunt de părere că un astfel de cartonaș poate fi foarte util atunci când ai 30 de angajați și ești nevoit să le ții minte numele tuturor.

Nu de alta, dar nu ar fi cam stânjenitor ca în loc de Ion să-i zici Vasile? Cine știe ce sentimente de dezamăgire ai putea să trezești în adâncul angajatului tău care nu ar mai da același randament ca până atunci. Cu siguranță nu vreți asta. Și ideea nu este una greu de aplicat. Cel puțin cea cu ecusoanele. Iar asta e doar una din idei, pentru că beneficiile unor carduri PVC sunt nelimitate, iar orice companie care se respectă se bucură de ele.

De exemplu cred că dacă apelați la un site ca acesta cred că veți reuși să obțineți niște cărți de vizită sau niște ecusoane foarte atractive la un preț destul de atractiv. În ceea ce privește cardurile de acces, nici asta nu e o idee imposibilă însă sincer să fiu nu știu exact ce ar trebui făcut după achiziționarea cardurilor PVC însă cred că tot magazinul online pe care l-am recomandat anterior v-ar putea ajuta cu câteva sfaturi care să vă ajute să duceți ideea la stagiul de realizare. Așa-i că nu e prea greu să ai o companie organizată? :)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.