Cine vinde advertoriale ieftine şi bune :)?

Scriu acest articol pentru că am o oportunitate pentru bloggerii care doresc să mai câştige câte un ban de buzunar. Şi când zic ban de buzunar, nu mă refer din păcate la sume colosale pentru că e vorba despre o campanie cu buget mai redus, destinată strict pe zona de link building.

Concret, cunosc pe cineva care ar dori să cumpere advertoriale pentru suma de 5 euro / advertorial. Repet, cine vrea se bagă, cine nu, nu.

Advertorialele trebuie să conţină minimum 300 de cuvinte şi maximum două linkuri externe de tipul Do-Follow pe două cuvinte cheie diferite. Şi pentru că ţineţi la originalitatea blogului vostru, articolele le veţi compune şi scrie direct voi. Totuşi, dacă duceţi lipsă de inspiraţie, vă va putea oferi beneficiarul un text pe care îl puteţi prelua.

Plata se va face prin PayPal sau transfer bancar direct după finalizarea şi publicarea articolului.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rog să-mi trimiteţi un email la gabriel.ursan[@]icloud[.]com sau să mă contactaţi folosind formularul de aici. Vă voi trimite toate instrucţiunile pe email, iar dacă sunteţi interesaţi, mergem mai departe.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi apreciez să daţi acest mesaj mai departe prin metodele specifice :). Poate nu vă interesează pe voi, dar poate aveţi prieteni care ar fi tentaţi să afle mai multe.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

18 comentarii la „Cine vinde advertoriale ieftine şi bune :)?”

  • Nu e riscul atat de mare. Si eu scriu advertoriale la mine, dar atata vreme cat nu faci abuz, nu are ce sa se intample. Important este sa fie un articol original, cu maximum doua linkuri, cu ancore diferite pe cuvinte cheie, etc.

   Răspunde
   • ce advertoriale se ofera la 5 euro ? haha de pr 0 HAHA pai cum boss 2 ancore intr-un articol de 300 cuv pe 2 cuvinte cheie … sigur o sa obti o penalizare , numai natural nu pare asa ceva ,mai le vrei si dofollow haha … ce importanta are ca bagi 30 dominii de DA1 haha sau bagi unu cu 40 euro la adevarul sau intr-o pagina de autoritate din nisa ta ? cantitatea nu conteaza ))) si nu pe cuvinte cheie profilul de linkuri treubuie sa para cat mai natural . Eu zic sa ne adunam mai multi si sa facem un site de vanzare de advertoriale de calitate si la un pret ok …cine este interesat de aceasta oferta sa ma contacteze .. intervin cu munca si , partre din bani : tatudanielsevil@gmail.com

    Răspunde
 1. N-are sens partea asta: “Cunosc pe cineva care ar dori să cumpere advertoriale pentru suma de 5 euro / advertorial.”.

  Tu nu-ti opresti nimic?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.