Cine vinde advertoriale ieftine şi bune :)?

Scriu acest articol pentru că am o oportunitate pentru bloggerii care doresc să mai câştige câte un ban de buzunar. Şi când zic ban de buzunar, nu mă refer din păcate la sume colosale pentru că e vorba despre o campanie cu buget mai redus, destinată strict pe zona de link building.

Concret, cunosc pe cineva care ar dori să cumpere advertoriale pentru suma de 5 euro / advertorial. Repet, cine vrea se bagă, cine nu, nu.

Advertorialele trebuie să conţină minimum 300 de cuvinte şi maximum două linkuri externe de tipul Do-Follow pe două cuvinte cheie diferite. Şi pentru că ţineţi la originalitatea blogului vostru, articolele le veţi compune şi scrie direct voi. Totuşi, dacă duceţi lipsă de inspiraţie, vă va putea oferi beneficiarul un text pe care îl puteţi prelua.

Plata se va face prin PayPal sau transfer bancar direct după finalizarea şi publicarea articolului.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rog să-mi trimiteţi un email la gabriel.ursan[@]icloud[.]com sau să mă contactaţi folosind formularul de aici. Vă voi trimite toate instrucţiunile pe email, iar dacă sunteţi interesaţi, mergem mai departe.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi apreciez să daţi acest mesaj mai departe prin metodele specifice :). Poate nu vă interesează pe voi, dar poate aveţi prieteni care ar fi tentaţi să afle mai multe.

16 comentarii la „Cine vinde advertoriale ieftine şi bune :)?”

  1. N-are sens partea asta: “Cunosc pe cineva care ar dori să cumpere advertoriale pentru suma de 5 euro / advertorial.”.

    Tu nu-ti opresti nimic?

    Răspunde
    • Nu e riscul atat de mare. Si eu scriu advertoriale la mine, dar atata vreme cat nu faci abuz, nu are ce sa se intample. Important este sa fie un articol original, cu maximum doua linkuri, cu ancore diferite pe cuvinte cheie, etc.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.