Cine mă inspiră

În acest articol am să fiu destul de scurt pentru că atunci când vorbesc despre oameni dragi mie nu-mi place să mă lungesc pentru că nu le place nici lor :). De fapt, acest articol s-a născut în urma unei lepşe pe care am primit-o de la Blogatu, iar pentru că este vorba despre furnizorii de inspiraţie de la StartEvo m-am hotărât să o primesc şi să o dau mai departe făr dar şi poate.

În cazul în care nu ştiţi foarte multe despre StartEvo, vă invit să aflaţi mai multe . Au inclusiv o aplicație pe Facebook care îți permite să alegi prietenii tăi inspiraţionali şi să-i promovezi în grupul StartEvo. Nu câştigă nimeni nimic palpabil, dar câştigă mult mai mult: respect şi admiraţie recunoscută public. Încurajările şi confirmările contează, chiar dacă majoritatea oamenilor care inspiră oameni nu doresc să iasă atât de mult în evidenţă.

Cine ma inspira

Tocmai de asta nu am să dau numele complete ale oamenilor care mă inspiră, dar ca să dau curs subiectului din leapşă am să le zic pe scurt Ştefan şi Rodica. Mă inspiră amândoi în egală măsură. Mă inspiră la nivel individual, dar şi ca echipă. Mă inspiră la nivel profesional, dar şi la nivel personal. Dacă ar fi vorba să fiu responsabil doar pentru mine, aş trăi şi cu aer numai să fiu în preajma lor şi învăţ câte ceva. Dar nu e cazul să trăieşti cu aer ca să stai în prejma unor astfel de oameni pentru că totul vine de la sine.

Din fericire, am onoarea să-mi fie atât naşi de cununie cât şi naşii copilului meu. Asta îmi oferă oportunitatea de a avea parte de inspiraţie oferită de ei total dezinteresat, nu :D? Ăsta e un privilegiu, în nici un caz un drept, ştiu.

Am stat mult până să răspund prin acest articol la întrebarea lui Marius (Blogatu) Călugăru. M-am gândit cu adevărat cine mă inspiră. Da, mi-a plăcut foarte tare de Steve Jobs şi va rămâne mereu în sufletul meu drept un om creativ, dar pragmatic, care nu prindea pui din zbor :). Îmi place foarte tare ce povesteşte Jack Welch în cărţile sale, cu toate că mai am de lucrat mult în unele zone prezentate de el, fiind uneori suficient de imatur încât să nu-mi stabilesc corect priorităţile (Aviz amatorilor: Când credeţi că toate sunt importante, cea mai importantă îţi va ieşi cel mai nasol! – by Gabriel Ursan :)).

Ok, şi cu toate astea, nu pot să spun că am stat împreună cu Steve Jobs sau că am lucrat mult cu Jack Welch. Oamenii inspiraţionali din viaţa noastră se află chiar lângă noi. Ochii care nu se văd, nu se inspiră :)!

Dau leapşa asta mai departe lui Ioan Suhov de la GSMRo.ro pentru că a avut parte de inspiraţie în viaţă mai ales de la părinţii care l-au crescut şi educat excelent, lui Petre Dalea de la D-Petre.ro că tare sunt curios ;), lui Pavel Ionuţ de la PavelIonut.ro că el sigur are mulţi oameni care l-au inspirat, lui Claudiu Farcaş dacă mai trăieşte :), lui Mortu de la Mortu.eu dacă mă mai ţine minte :), Iuliei de la OctoCat.org care crede probabil că-i citesc blogul doar când îmi aduc aminte pentru că eu comentez destul de rar la ea, lui Dumitru Postolachi care ştiu că mă mai citeşte din când în când, dar nu se oboseşte să mă mai „comenteze” de când sunt pe wp.com :) (nu-i bai, că vorbim pe mail oricum când avem treabă unul cu altul :)), lui Yamasha de la ChestiiUtile.com care e mereu cu un ochi pe mine şi nu în ultimul rând lui Tudor de la StauPeNet.ro care ar putea fi catalogat de mulţi bloggeri ca fiind un blogger inspiraţional mai ales prin puterea exemplului.

Mi-ar plăcea ca şi oamenii despre care am declarat că mă inspiră să scrie un articol de tipul guest post pe GabrielUrsan.ro (pentru că știu sigur că n-au blog), dar sunt destul de slabe şansele pentru că sunt mult prea modeşti. Totuşi, dacă vor alege să abrdeze subiectul „Cine mă inspiră„, voi fi bucuros să le public articolele pe GabrielUrsan.ro.

Sursă foto.

7 comentarii la „Cine mă inspiră”

 1. Gabi,
  Claudiu traieste dar munceste foarte mult pt. ca are niste obiective smart definite si trebuie sa ajunga la ele :P

  Eu ma inspir de la toata lumea. Orice om are defecte, calitati – cand vad insa pe cineva cu o calitate care mi-ar sta bine mie si mi-ar aduce beneficii, incerc sa ma adaptez astfel incat sa ma ajute. Totusi, am personalitatea bine definita astfel incat totul filtrez prin nevoile mele, nu dau c/p.

  Discutam acum cateva saptamani cu un poet tare … tare old school, si imi povestea vrute si nevrute, la care la un moment dat ii spun: „nene, eu nu sunt rau, nu sunt bun. nu fac rau nimanui, dar nu fac nici bine daca trebuie sa renunt la ceva sau sa afectez alte lucruri”. Mi-a tinut o teorie foarte interesanta despre yin si yang si mi-a spus ca ma apropriu de perfectiune si e ceva interesant la 24 ani. LOL. Adevarul e ca ma simt bine in pielea mea.
  Totul tine, in opinia mea, de unde vrei sa ajungi. Si atunci sursa cea mai buna de inspiratie e dorinta ta.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.