Champions League: Semifinala – un vis devenit realitate pentru Pochettino

Mauricio Pochettino declară că își trăiește visul cu Tottenham, după ce ia condus la semifinalele Ligii Campionilor.

Mauricio Pochettino

Ajax este adversarul lui Tottenham, primul picior de marți din nordul Londrei, liderii Eredivisie au bătut Real Madrid și Juventus în drum spre ultimele patru.

Pregătirile lui Spurs pentru cravată au avut o întorsătură din ce în ce mai slabă sâmbătă, când au scăzut cu o victorie de 1-0 în fața West Ham – prima lor pierdere de pe stadionul Tottenham Hotspur, deși partea lui Pochettino rămâne în pole position în cursa pentru Liga Campionilor calificare, așa cum se arată în site-urile de pariuri cum ar 888 sport și multe alte site-uri de pariuri.

După ce a stabilit pe Tottenham drept obișnuiți ai Ligii Campionilor, Pochettino a subliniat că următorul pas este să câștige trofee, dar a insistat că își îndeplinește visul la Spurs, indiferent de argintărie.

„Eu deja îmi trăiesc visul, să fiu într-o semifinala cu Tottenham, a fost un vis acum cinci ani și acum îl trăim”, a declarat Pochettino la o conferință de presă.

„Întotdeauna trebuie să visezi. Dacă vrei să ajungi pe Lună, trebuie să îți stabilești mereu visele la infinit și dincolo.

„Când sunteți ambițios și doriți să realizați lucruri mari, trebuie să visezi.

„Întotdeauna am fost un visător, când eram foarte tânăr, visez că într-o bună zi voi fi fotbalist. Bineînțeles că a fost greu de realizat, dar cred că atunci când ești hotărât să realizezi ceva, îți va lua timp.

Pot să spun că sunt 100% fericită. Întotdeauna puteți încerca să faceți mai bine, dar cred că am făcut o treabă foarte bună în ultimii cinci ani.

„Mi-ar plăcea să câștig Cupa FA, cum ar fi Cupa EFL sau orice competiție. Dar nu este vorba despre câștigarea unei cupe, este vorba de a fi adevărați concurenți pentru Liga Campionilor și Premier League.

„Avem o mare oportunitate de a juca un semifinale, este pentru prima dată, de aceea trebuie să respectați competiția și adversarul, va fi atât de greu”.

Tottenham a învins Manchester City într-un turneu epic, în ciuda faptului că a pierdut liderul marcator Harry Kane prin accident.

Fiul suspendat Heung-min se va alătura lui Kane, fiind redus marți la rolul de spectator.

Dar Pochettino crede că partea lui are spiritul de a face față fără două figuri-cheie.

„Am ajuns acolo unde suntem acum pentru că suntem o echipă. Nu ne pasă cine va înscrie”, a spus Pochettino.

„Creați un spirit care vă face să credeți că totul este posibil. Bineînțeles că vom pierde jucătorii.

„Ne gândim ca o echipă, pentru a juca un semifinale în noul nostru stadion este ceva pe care nimeni nu l-ar fi crezut acum câteva luni. Motivația și fericirea sunt mai mari decât orice accidentare”.

Un comentariu la „Champions League: Semifinala – un vis devenit realitate pentru Pochettino”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.