Dacă sunteți în căutarea unei super idei pentru crearea unor cărți de vizită atunci ați nimerit foarte bine pentru că tocmai veți vedea cele mai tari cărți de vizită din lume.

Acest articol cu inspirație pentru desginul cărților de vizită merită băgat la bookmark de graficieni și de arătat clienților :)

După ce priviți întreaga galerie cu imagini de mai jos nu ezitați să-mi lăsați un comentariu la acest articol în care să menționați care e designul vostru preferat de cărți de vizită. Deci, vouă care vă place cel mai mult? :) Sursa imaginilor este BoredPanda.com


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  5 replies to "Cele mai tari cărți de vizită"

  • Ion Bogdan Popa

   Eu as opta pentru ceva simplu si serios. Sunt comerciant de panouri radiante cu infrarosu si cred ca o astel de carte de vizita este cea mai potrivita pentru afacerea mea. Binenteles, in alte domenii, mult mai mult succes ai cu o carte de vizita cu un design special.

  • Oana Cristina

   Foarte ingenioare aceste carti de vizita! M-au facut sa zambesc. Cred ca pana si cel mai serios om de afaceri ar avea nevoie din cand in cand sa zambeasca. :D

  • Cosmin

   Imi place mult cartea de vizita din imaginea nr. 12 dar mai mult cea din imaginea 33. Cu asa o carte de vizita chiar m-ar fi convins sa le folosesc serviciile.

  • Bicicleta9

   Foarte interesante. Dar nu cred ca toate sunt chiar carti de vizita, unele cred ca sunt doar pentru publicitate, ca sa zic asa.

Comentează la acest articol