Amuzant: Cum devii expertul IT local?

După cum veți vedea și în imaginea de mai jos, nu e mare lucru să fii un expert IT în zilele noastre. Conform schiței de mai jos trebuie doar să urmezi niște pași simpli și ai rezolvat problema. Acum cunoscuții, rudele, vecinii, părinții sau bunicii nu vor mai avea nevoie de noi ca să-și rezolve problemele IT. De dat mai departe persoanelor pentru care te-ai săturat să fii expertul gratuit :) Sursă imagine: xkcd.netCum devii expertul local IT

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Amuzant: Cum devii expertul IT local?”

 1. Ideia in sine este buna sigur o cautare pe google poate rezolva problema si mai e si treaba cu meniul care daca cine nu reuseste sa rezolve problema ar rationa ca nu e in chineza si ca majoritatea cuvintelor sunt comune, ideia de baza din acest algoritm este cum zic americani: daca prima data nu reusesti, mai incearca. Faza e ca am vazut rezultate dezastroase din simple incercari si nu numai pentru propietari care au incercat sa rezolve singuri cat si pt mine care a trebuit sa rezolv mai multe probleme nu numai una. Mersi de post e ok.

  Răspunde
 2. Se potriveste de minune pentru foarte multi. Dar acum vorbim despre programe, cand e vorba de reinstalat un Windows vorbim despre o adevarata arta si o maiestrie iesita din comun, doar un adevarat specialist poate rezolva asa ceva. :))

  Răspunde
  • adevarat si eu sunt de parere ca instalare de windows nu e ceva simplu cel putin nu pt cnv care isi doreste sa foloseasca un windos fara reinstalare mai mult timp.

   Răspunde
 3. Hahaha.. asta asa-i.. am si eu oameni destia de ma streseaza asa.. si.. ori daca sunt ocupat le zic asta, si ii ajut cand imi aduc aminte, ori le zic pretu’ si pleaca singuri, asta daca-s scartari.. daca vor sa plateasca, ok atunci, banu’ jos :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.