După cum veți vedea și în imaginea de mai jos, nu e mare lucru să fii un expert IT în zilele noastre. Conform schiței de mai jos trebuie doar să urmezi niște pași simpli și ai rezolvat problema. Acum cunoscuții, rudele, vecinii, părinții sau bunicii nu vor mai avea nevoie de noi ca să-și rezolve problemele IT. De dat mai departe persoanelor pentru care te-ai săturat să fii expertul gratuit :) Sursă imagine: xkcd.netCum devii expertul local IT


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  7 replies to "Amuzant: Cum devii expertul IT local?"

  • Silviu Dan

   Da e buna asta cu expertul it gratuit……inca putin si ii gasim si un nume….nu folosim dorel ca e ocupat…:)

  • bucur

   Musai sa gasim un nume de referinta

  • Catalin

   Hahaha.. asta asa-i.. am si eu oameni destia de ma streseaza asa.. si.. ori daca sunt ocupat le zic asta, si ii ajut cand imi aduc aminte, ori le zic pretu’ si pleaca singuri, asta daca-s scartari.. daca vor sa plateasca, ok atunci, banu’ jos :)

  • Luci Florescu

   Se potriveste de minune pentru foarte multi. Dar acum vorbim despre programe, cand e vorba de reinstalat un Windows vorbim despre o adevarata arta si o maiestrie iesita din comun, doar un adevarat specialist poate rezolva asa ceva. :))

   • neahard4you

    adevarat si eu sunt de parere ca instalare de windows nu e ceva simplu cel putin nu pt cnv care isi doreste sa foloseasca un windos fara reinstalare mai mult timp.

  • Angelica

   Având in vedere ca tot pățitu-i priceput nu ar suna bine Stan Pățitu´?

  • neahard4you

   Ideia in sine este buna sigur o cautare pe google poate rezolva problema si mai e si treaba cu meniul care daca cine nu reuseste sa rezolve problema ar rationa ca nu e in chineza si ca majoritatea cuvintelor sunt comune, ideia de baza din acest algoritm este cum zic americani: daca prima data nu reusesti, mai incearca. Faza e ca am vazut rezultate dezastroase din simple incercari si nu numai pentru propietari care au incercat sa rezolve singuri cat si pt mine care a trebuit sa rezolv mai multe probleme nu numai una. Mersi de post e ok.

Comentează la acest articol