Amuzant: Cum devii expertul IT local?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

După cum veți vedea și în imaginea de mai jos, nu e mare lucru să fii un expert IT în zilele noastre. Conform schiței de mai jos trebuie doar să urmezi niște pași simpli și ai rezolvat problema. Acum cunoscuții, rudele, vecinii, părinții sau bunicii nu vor mai avea nevoie de noi ca să-și rezolve problemele IT. De dat mai departe persoanelor pentru care te-ai săturat să fii expertul gratuit :) Sursă imagine: xkcd.netCum devii expertul local IT

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Amuzant: Cum devii expertul IT local?”

 1. Hahaha.. asta asa-i.. am si eu oameni destia de ma streseaza asa.. si.. ori daca sunt ocupat le zic asta, si ii ajut cand imi aduc aminte, ori le zic pretu’ si pleaca singuri, asta daca-s scartari.. daca vor sa plateasca, ok atunci, banu’ jos :)

  Răspunde
 2. Se potriveste de minune pentru foarte multi. Dar acum vorbim despre programe, cand e vorba de reinstalat un Windows vorbim despre o adevarata arta si o maiestrie iesita din comun, doar un adevarat specialist poate rezolva asa ceva. :))

  Răspunde
  • adevarat si eu sunt de parere ca instalare de windows nu e ceva simplu cel putin nu pt cnv care isi doreste sa foloseasca un windos fara reinstalare mai mult timp.

   Răspunde
 3. Ideia in sine este buna sigur o cautare pe google poate rezolva problema si mai e si treaba cu meniul care daca cine nu reuseste sa rezolve problema ar rationa ca nu e in chineza si ca majoritatea cuvintelor sunt comune, ideia de baza din acest algoritm este cum zic americani: daca prima data nu reusesti, mai incearca. Faza e ca am vazut rezultate dezastroase din simple incercari si nu numai pentru propietari care au incercat sa rezolve singuri cat si pt mine care a trebuit sa rezolv mai multe probleme nu numai una. Mersi de post e ok.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend