Cum devii expertul local IT

Amuzant: Cum devii expertul IT local?

După cum veți vedea și în imaginea de mai jos, nu e mare lucru să fii un expert IT în zilele noastre. Conform schiței de mai jos trebuie doar să urmezi niște pași simpli și ai rezolvat problema. Acum cunoscuții, rudele, vecinii, părinții sau bunicii nu vor mai avea nevoie de noi ca să-și rezolve problemele IT. De dat mai departe persoanelor pentru care te-ai săturat să fii expertul gratuit :) Sursă imagine: xkcd.netCum devii expertul local IT

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Silviu Dan

  Reply Reply 27/04/2014

  Da e buna asta cu expertul it gratuit……inca putin si ii gasim si un nume….nu folosim dorel ca e ocupat…:)

 • bucur

  Reply Reply 28/04/2014

  Musai sa gasim un nume de referinta

 • Catalin

  Reply Reply 28/04/2014

  Hahaha.. asta asa-i.. am si eu oameni destia de ma streseaza asa.. si.. ori daca sunt ocupat le zic asta, si ii ajut cand imi aduc aminte, ori le zic pretu’ si pleaca singuri, asta daca-s scartari.. daca vor sa plateasca, ok atunci, banu’ jos :)

 • Luci Florescu

  Reply Reply 28/04/2014

  Se potriveste de minune pentru foarte multi. Dar acum vorbim despre programe, cand e vorba de reinstalat un Windows vorbim despre o adevarata arta si o maiestrie iesita din comun, doar un adevarat specialist poate rezolva asa ceva. :))

  • neahard4you

   Reply Reply 01/05/2014

   adevarat si eu sunt de parere ca instalare de windows nu e ceva simplu cel putin nu pt cnv care isi doreste sa foloseasca un windos fara reinstalare mai mult timp.

 • Angelica

  Reply Reply 28/04/2014

  Având in vedere ca tot pățitu-i priceput nu ar suna bine Stan Pățitu´?

 • neahard4you

  Reply Reply 01/05/2014

  Ideia in sine este buna sigur o cautare pe google poate rezolva problema si mai e si treaba cu meniul care daca cine nu reuseste sa rezolve problema ar rationa ca nu e in chineza si ca majoritatea cuvintelor sunt comune, ideia de baza din acest algoritm este cum zic americani: daca prima data nu reusesti, mai incearca. Faza e ca am vazut rezultate dezastroase din simple incercari si nu numai pentru propietari care au incercat sa rezolve singuri cat si pt mine care a trebuit sa rezolv mai multe probleme nu numai una. Mersi de post e ok.

Leave A Response

* Denotes Required Field