Cele mai sigure locuri in avion

Cele mai sigure locuri în avion

Chiar dacă transportul aerian este cel mai sigur sistem de transport din lume, sunt destul de mulţi oameni care au fobii faţă de zborul cu avionul. Şi eu mă număr printre aceaste persoane cu toate că am mers de câteva ori cu avionul. Chiar dacă măsurile de securitate din transportul aerian sunt foarte bune, nu strică să aflăm totuşi care sunt cele mai sigure locuri în avion, înainte de a ne cumpăra un bilet.

Conform imaginii pe care o veţi putea privi mai jos, cele mai sigure locuri din avion sunt la intrarea principală de lângă cabina pilotului, cele de lângă ieşirile de urgenţă din dreptul aripilor şi cele de la capătul avionului, lângă ieşirile din spate.

Parcă merită să vă gândiţi de două ori când vă cumpăraţi bilete de avion, nu :)?

Cele mai sigure locuri in avion

Click pe imagine pentru mărire

Sursa.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Yamasha

  Reply Reply 03/06/2012

  Chiar scapi viu daca se „buseste” avionul?!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 03/06/2012

   Probabil studiul se referă la momentele în care avionul aterizează de urgenţă, dar a izbucnit deja un incendiu înăuntru şi e plin de fum.

 • Maria

  Reply Reply 11/06/2012

  Daca ajungi sa ai ghinionul sa faci un accident… doar Dumnezeu te mai pote salva, indiferent unde stai.

Leave A Response

* Denotes Required Field