Cel mai prost unboxing de iPhone 6 este aici :)

Cel mai prost unboxing de iPhone 6 este aici. Este un fel de mesaj pentru potențialii parteneri care zice: nu-mi trimite gadget-uri pe care să le filmez și să le pun după aia pe net.

Eu l-am făcut :) N-am mai stat pe gânduri și totuși l-am publicat. Chiar dacă uneori sunt incoerent, mă bâlbâi sau imaginea arată de parcă filmarea s-ar fi făcut cu un Nokia 3310 cu pedale, am zis că dacă tot am stat 6 minute să-l frec în mâini, să îl și public.

Uneori chiar mă gândesc să fac o secțiune de videoclipuri filmate spontan, măcar să mă antrenez. Pentru că nu de puține ori m-am gândit că e mult mai simplu să te exprimi oral decât scris. Singurul lucru care m-a ținut departe de treaba asta a fost că nu preau dau eu bine pe cameră. dar, m- rog, astea sunt rahaturi care să învață, nimic nu-i imposibil.

Să vă zic vreo două despre iPhone 6 acum că am și pus mâna pe el. Detalii tehnice, prețuri și probabil alte păreri în zona de review-uri . Momentan majoritatea modelelor figurează ca fiind indisponibile în stoc, dar sigur vor veni în scurtă vreme. Oricum prețul de liber al iPhone 6 nu înghesuie prea multă lume. În România am un feeling că mulți așteaptă ofertele operatorilor de telefonie mobilă la iPhone 6 ca să-l cumpere mai avantajos la abonament nou sau la prelungirea unui abonament deja existent.

Încă puțin și pun și videoclipul în care mă fac de rahat :) După cum vedeți, amân cu brio momentul. Da, în video am zis bine. iPhone 6 e mai plăcut la atingere decât arată în realitate. Pentru că atunci când îl vezi nu poți să zici că e ceva wow, dar atunci când pui mâna pe el îți dai seama că ai de-a face cu un obiect de calitate, realizat cu atenție la detalii. Și nici măcar nu trebuie să-i dai folia jos ca să-ți dai seama de asta.

În afară de camera foto/video principală ușor ieșită în afară (aspect care poate duce la deteriorarea acesteia rapid dacă trântești telefonul pe masă) nu am ce să reproșez la design. Eu sunt deja obișnuit cu un smartphone mare, de 5.1 inchi, așa că 4.7 inchi nu mă impresionează prea tare, deși e o dimensiune mai mult decât decentă. Probabil va fi un șoc pentru utilizatorii de iPhone 4/4S sau 5/5S care vor trece la iPhone 6. În rest, îmi pare rău că am fost cam lame și nu am pregătit un nano-SIM ca să testez telefonul. Dar de asta se numește unboxing, nu? :) Ca să-l scoți din cutie și să zici două vorbe, trei prostii despre produs. Promit că nu mai fac prea curând :)

Și o scurtă galerie foto cu iPhone 6

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Cel mai prost unboxing de iPhone 6 este aici :)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.